Přejít k hlavnímu obsahu

Jak dopadl první kvalifikace Sony Xperia 2v2 série? Už zítra navíc startuje druhé dějství!

20. 11. 2018 | 13:51 Fortnite
Po říjnovém Datart EXPO jsme si dali krátkou pauzu, kompetitivní Fortnite scéně však dveře nezavíráme a pro hráče jsme si připravili další 2v2 sérii. Ta odstartovala již o víkendu a hned ve středu pokračuje druhou kvalifikací, do které se s jedním spoluhráčem může registrovat naprosto každý.
Výchozí obrázek
Sony Xperia Fortnite #1

Fortnite série ve spolupráci s Alza.cz a značkou mobilních telefonů Sony Xperia, které jsou hlavní cenou na následném finále, odstartovala první kvalifikací, kde se do akce přihlásilo krásných 138 dvojic. V akci nechyběli ani zástupci předních domácích týmů v čele s eSubou, jejíž dvojice s označením White dokonce skončila na třetím místě. Jde však pouze o start do této série o třech kvalifikacích, kde se body v jednotlivých kláních sčítají pro postup na následné finále. Kompletní tabulku po prvním dějství, na jejímž čele je tým EU GUYS, naleznete zde.

Do druhé kvalifikace Sony Xperia Fortnite 2v2 série by Alza.cz, která se odehrává již tuto středu od 17:00, se můžete přihlásit kliknutím na obrázek níže. 

Sony Xperia Fortnite #2
Štítky: Sony Xperia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.