Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se PiXeL1Kovi daří po odchodu do Evropy?

6. 4. 2020 | 17:10 PUBG: Battlegrounds
Po rozpadu Inside Games jsme vás nedávno informovali o tom, že elitní český hráč PiXeL1K zamířil na zkoušku do evropského týmu Tempus. Ambiciózní sestava spolu stále trénuje a dokonce nastoupila do prvního ostrého turnaje, kde nechybí nikdo z evropské špičky.
Miloslav 'PiXeL1K' Feik
Miloslav 'PiXeL1K' Feik

Miloslav 'PiXeL1K' Feik se při tryoutu v týmu Tempus obklopil zkušeným TomiL a původním dánským duem Wookiebookie, Clib. Tato sestava vyhrála boj o první možnost testování českého hráče a společně už o víkendu nastoupili do prvního velkého turnaje. V první sezóně 303 Royale ještě PiXeL1K bojoval za Inside Games a nyní se již v barvách Tempus podruhé postavil evropský elitám, jako jsou FaZe Clan, Team Liquid nebo WTSG.

První hru odstartovali třetím místem s patnácti killy, po kterém následovala dokonce druhá příčka. Tři ze čtyř zbylých her prvního hracího dne už jim tolik nevyšly, i tak jsou ale po třetině dějství na parádním pátém místě. Všechny výše vypsané týmy si navíc Tempus drží za sebou, a to už je solidní skalp. Na světové finále postoupí polovina, tedy osmička účastníků evropské divize. Druhý hrací den je na programu příští neděli 15. dubna.

303 Royale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.