Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá los skupin pro Samsung MČR mobile?

5. 11. 2019 | 20:59 Clash Royale
Samsung MČR mobile se blíží, již po tomto pátku bude jasno o novém mistrovi České republiky. Nyní konečně známe los úvodních skupin. Jak vypadají?
Samsung MČR mobile 2019
Samsung MČR mobile 2019

Tento pátek se rozhodne o tom, kdo si odnese titul mistra ČR ze Samsung Mistrovství České republiky v Clash Royale. Celý turnaj odstartuje skupinovou fází, ve které bude všech 16 účastníků rozděleno do čtyř skupin hraných systémem round-robin. Právě podobu těchto skupin už nyní známe. Určena byla systémem známým třeba z fotbalové Ligy Mistrů – hráči byli dle MČR bodů rozděleni do čtyř košů, z nichž byl pak náhodným losem každý přiřazen  do jedné skupin tak, aby byli v každé skupině jen hráči z rozdílných košů.

Samsung MČR v Clash Royale – skupiny
Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
KoubeleMafynPato StarkLotr Sniper
PetrbossPřemekParadoxMilzor
DanobossMasterGianniDragonite
DragonderbRoCkMára ŠkváraAdů
Samsung MČR mobile 2019

Z těchto skupin postoupí vždy dva nejlepší do vyřazovacích soubojů, které budou probíhat klasicky jedním single-elimination pavoukem. Celý turnaj se odehraje v pátek, na kompletní harmonogram se můžete podívat zde. Pokud se nemůžete jít podívat přímo na místo, chybět samozřejmě nebude ani stream, na kterém budete moci nejlepší domácí hráče v akci, stejně jako přímo ze stage, sledovat za doprovodu komentátorů Mishkina, FiFqa a skeriho. Jestli ale budete na turnaj koukat pouze ze streamu, přijdete tak o jedinečnou atmosféru či kopu doprovodného programu. Tak si nezapomeňte pořídit lístky!

Samsung MČR mobile

Čtvrtý ročník Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách nabídne klání ve Fortnite, Clash Royale a Hearthstone. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již v prodeji ve čtyřech kategoriích, více najdete na stránkách mcrmobil.cz.

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend