Přejít k hlavnímu obsahu

Jaká byla 15letá kariéra KETUBORA? Speciální vydání PLAYzone Podcastu začíná ve 13:00

9. 4. 2021 | 12:23 Counter-Strike 2
Král KETUBOR se loučí a my jsme se na dnešní odpoledne rozhodli připravit speciální díl PLAYzone Podcastu. Ve 13:00 startujeme a dnes to rozhodně bude delší než klasická hodina. Slovenský hráč a trenér má za sebou opravdu dlouhou kariéru, takže si určitě bude o čem povídat.
KETUBOR
KETUBOR
Zdroj: MČR 2016

Nikdo v historii domácího Counter-Striku se nemůže pyšnit něčím, co má na kontě právě Michal 'KETUBOR' Csontoš. Stal se totiž českým šampionem v roli trenéra i hráče, což ale nejsou jeho jediné kariérní úspěchy. Na MČR se poprvé ukázal již v roce 2007, za sebou tedy má více než patnáct let aktivního působení na scéně. Současná CS:GO komunita jej bude znát především jako kouče, on si však svého času jako hráč zahrál dokonce i za slovenskou reprezentaci. V roce 2020 se však rozhodl přestěhovat do Austrálie, kde se okamžitě zařadil mezi trenérskou špičku. S trénováním se však rozhodl skončit z osobních důvodů poté, co SINNERS dovedl do TOP 30.

Já, huhy alias hlavní tvůrce obsahu na PLAYzone.cz, jsem s KETUBORem spojený po celou svoji kariéru redaktora. I když už nemoderuji PLAYzone Podcast, rozhodl jsem se vám v pátek 13:00 přinést netradiční a delší epizodu o KETUBORově kariéře. Bude to sice vyprávění, ale stavte se na náš Twitch a určitě se dostane i na vaši otázku!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.