Přejít k hlavnímu obsahu

Jako první Čech se na Masters Tour Ironforge kvalifikoval Faeli

31. 1. 2021 | 16:21 Hearthstone
Čeští HSkaři evidentně stále umí! Jen pár dní po otevření kvalifikací na první zastávku letošní Masters Tour se v jedné z nich povedlo uspět Faelimu. Spolu s ním má navíc své místo jako Grandmaster jisté i Jarla.
Faeli
Faeli

Letošní Masters Tour odstartovala teprve dva dny zpátky kvalifikacemi na svojí první zastávku nesoucí jméno Ironforge a uspět v jedné z nich se od začátku snažila i spousta domácích hráčů. Své štěstí pokoušet nemuseli jen Jaromír "Jarla" Vyskočil, který má jakožto jediný český velmistr své místo na všech tour stopech jisté, a taky Josef "Jobsad" Smutný, jenž si svůj spot zajistil skrze skóre 7-2 na Masters Tour Madrid. A po odehrání 20 kvalifikací už je jasné, že na MT Ironforge nebude muset tato dvojice hájit naše barvy hájit sama.

Kvalifikaci číslo 17 totiž dokázal s parádním skóre ovládnout Oldřich "Faeli" Mahdal. K němu se dnes navíc můžou připojit další hráči, na pořadu je totiž nejen dalších deset kvalifikací, ale i konec sezóny na ladderu. Tam se přímo v TOP 32, za níž se protentokrát dostává invite, drží sice jen Pardub na asijském serveru, možnost dotáhnout to do ní má ale spousta hráčů, tak uvidíme, kolika z nich se to nakonec opravdu povede.

Domácí hráči kvalifikovaní na HS Masters Tour Ironforge:

  •  Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind
  •  Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal – Entropiq
  •  Česká republika Jose "Jobsad" Smutný – Entropiq
Štítky: Masters Tour
miluju videohry a hlavně ligu legend