Přejít k hlavnímu obsahu

Jaký byl největší event v historii Fortnite a co vše obsahoval?

25. 4. 2020 | 13:58 Fortnite
Tento koncert byl bez debat zatím tím největším eventem, co kdy Fortnite pořádal, pro ty, kteří jej nestihli, tu máme rychlé shrnutí celého 10 minutového eventu.
Astroworld
Astroworld

Jako 1. přisel song "Sicko mode", z planetky přiletěl obrovský model Travise Scotta, který nárazem odhodil všechny hráče, během koncertu pak chodil Travis Scott po okolí stage a byli jste od ní několikrát odhozeni.

Sicko mode

Jako další song následoval "Stargazing", celá mapa začala hořet a začaly pršet meteory. Oproti ostatním to byla kratší, ale za to intenzivnější choreografie.

Stargazing

Stargazing nahradil song "Goosebumps", hra se ocitla ve tmě a každý hráč, prostředí a dokonce i sám Travis Scott začali neonově zářit. Poté se všichni potopili pod vodu, kde mohla začít hrát "highest in the room".

Goosebumps

Během této skladby se celý server potopil pod vodou, mohli jsme vidět obrovské medúzy a model skinu Astrojack.

Highest in the room

Jako předposlední song hrála 2. polovina "Sicko mode", během ní jste stáli na neviditelné síti, která byla synchronizována s pohybem Astrojacka. Na obloze byly vidět zelené lasery a planetka byla zbarvena do zelena. Na konci jste pak vzlétli do oblohy a objevili se ve vesmíru.

Sicko mode 2

Ve vesmíru začal hrát finální song a to "The Scotts". Kolem vás prolétával Astrojack sedící na planetce, pomalu jste se začali přibližovat ke světelné čáře, která vás vrátila zpět na ostrov. Tímto i skončil celý event.

The scotts

Pokud chcete vidět tento koncert v plné kráse, můžete ho vidět ještě jednou a to dnes, 25.5 v 17:00, nebo se na něj podívat ve videu pod tímto odstavcem.

Zdroj: Twitter.com
Štítky: Travis Scott,