Přejít k hlavnímu obsahu

Jakým stylem se bude bojovat na Samsung MČR mobile v Hearthstone?

26. 9. 2019 | 19:44 Hearthstone
Čas letí jako voda, a i když se může zdát, že letošní sezóna odstartovala pár dní zpátky, od samotného Samsung MČR mobile nás už moc nedělí! Jak bude turnaj v Brně probíhat?
Jarla
Jarla

Osmého listopadu odstartuje v prostorách Brněnského výstaviště největší esportová akce roku 2019. V rámci Samsung MČR v mobilních hrách na ní budete moci sledovat i nejlepší domácí hráče Hearthstone. Těch se do jihomoravské metropole sjede šestnáct a cestu za titulem mistra republiky nebudou mít jednoduchou. Turnaj započne dvojitou skupinovou fázi, na jejímž úvodu budou hráči pomocí čtyř košů (z každého bude v každé skupině jeden) rozděleni do čtyř GSL skupin. Do prvního koše bude přidělen přímý postupující přes body a vítěz Midseason turnaje, o jejich zbylé podobě pak rozhodnou bodové zisky postupujících z Last Callu. V nich bude klasicky čekat postup jen na dvojici nejlepších, do další fáze tedy projde celkem osm hráčů.

Samsung MČR mobile 2019, lístky

Na ty ale nebude čekat rovnou play-off, hráči budou ještě jednou rozlosováni do GSL skupin. Do vyřazovacích soubojů tedy projde jen čtveřice nejlepších, na kterou bude čekat nemilosrdný single-elimination pavouk. Všechny zápasy na Mistrovství se odehrají stylem LHS BO5 s jedním banem a celý průběh turnaje budete moci samozřejmě sledovat na streamu. Mimo toho ale zde bude možnost přijít se na nejlepší domácí hráče podívat i naživo, lístky přímo na akci zakoupíte zde. Pokud vás zajímá přímo Hearthstone, ten odstartuje již v pátek večer, kdy se odehrají úvodní zápasy skupin. Zbytek turnaje je pak na programu v sobotu.

SamsungR
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend