Přejít k hlavnímu obsahu

Jankos si sám povodil pět Iron 4 hráčů

12. 3. 2020 | 00:05 League of Legends
Jankosovi se nedaří jen v nejvyšší evropské lize LEC, kde jeho G2 drží první místo. Polský jungler totiž na svém streamu vyzval v custom hře pět Iron 4 hráčů a dokázal jednoduše zvítězit. Jakého šampiona zvolil a jak to dokázal?
Jankos
Jankos

Profesionál, finalista loňských Worlds, dvojnásobný mistr LEC a šampion MSI 2019 si do custom hry pozval pětici hráčů s úrovní Iron 4 - tou vůbec nejnižší, které lze v League of Legends dosáhnout. Jeho jedinou podmínkou bylo, že zabanoval šampiony: Tryndamer, Master Yi, a Jax, což jsou největší counteři do jeho picknuté Camille. S tou následně pofarmil 34 killů a hru ukončil už v čase 17:01. 

Mnozí fanoušci v chatu považovali za téměř nemožné vyhrát sólo proti pěti protihráčům, ale jak ukázal Jankos, s Camille a Trinity Force Spellblade buildem je možné všechno. Mimo neustálého zabíjení soupeřů Jankos vyčkával na prvního Rift Heralda, který mu následně pomohl rychle propushovat věže železné skvadry. Jankos tuto výzvu ale nezvládl napoprvé. V prvním souboji si zvolil Mastera Yi, ale soupeři ho díky rozmístění po celé mapě zvládli přepushovat. Celý záznam je k nalezení na Jankosově streamu

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: G2 Esports