Přejít k hlavnímu obsahu

Jarní sklizeň: Vítězem se stává Pardub!

12. 5. 2019 | 18:09 Hearthstone
Ti nejlepší domácí hráči z prvních třech turnajových sérií jde do boje! Kdo se na Jarní sklizni nejvíce přiblíží postupu na Samsung MČR mobile?
Jarní sklizeň, Hearthstone MČR 2019
Jarní sklizeň, Hearthstone MČR 2019

První část kvalifikace na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách je prakticky u konce. Tři turnajové série, jedna domácí LAN akce a možnost vyhrát nějaké ty body za výkony v zahraničí (které díky úspěchu na DH Leipzig využil Pardub z ECLOTu) určily šestnáctku nejlepších, jež bude bojovat o pěkné finanční odměny a především obří porci MČR bodů na Jarní sklizni.

Jarní sklizeň, Hearthstone MČR 2019

Z té nakonec zbylo jen patnáct hráčů, En1gma totiž nestihl odeslat do deadline decklisty a tak čeká na ty hráče, kteří by s ním jinak měli hrát, freewin. Celý turnaj bude probíhat formou jednoho velkého Double-Elimination bracketu se samotnými zápasy hranými stylem BO5 LHS s jedním banem. Balíčky účastníků si můžete prohlédnout zde a Jarní sklizeň budete moci samozřejmě sledovat i na streamu. O komentář se postarají dvojice CzechCloudPokrovac a KanyPoweR. Začínáme v sobotu ve 13:00 a dohrávat se pak turnaj bude v neděli od 12:00!

Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend