Přejít k hlavnímu obsahu

To je škoda! SINNERS v osmifinále Snow Sweet Snow #2 podlehli polskému AGO a v turnaji končí

8. 3. 2021 | 15:06 Counter-Strike 2
Po výborně zvládnuté swiss fázi v hlavní části Snow Sweet Snow #2 bojovali hráči SINNERS Esports i v play-off, kde ale v úvodním zápase po nezvládnutém Vertigu a Trainu prohráli proti výborně hrajícím AGO a v turnaji bohužel skončili.

         ​
SHOCK
SHOCK
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

SINNERS v posledních dnech mají opět nabitý program a vedle probíhajícího Pinnacle Cupu se představili i v očekávaném play-off Snow Sweet Snow #2. Hráči pod taktovkou Michala „KETUBOR“ Csontoše se do této části dostali po zvládnuté swiss fázi, kterou zakončili se skórem 3:1. V úvodním zápase si lehce poradili s GODSENT, následně sice nestačili na sAw v poměru 1:2, chuť si pak ale spravili na celku Trident, kterým nedali sebemenší šanci a v nervy drásajícím souboji s bulharským SKADE postoupili do play-off!

Pro SINNERS se teď naskytne velká příležitost ukázat ostatním celkům svůj potencionál a nejlépe je i přeskočit v HLTV žebříčku, neboť budou v případě prvního vítězného zápasu potkávat týmy, které jsou v rankingu před nimi. V play-off se totiž představí čerství vítězové IEM Katowice Gambit Esports, legendární Ninjas in Pyjamas, Cloud9 či Sprout. Ani jeden ze soupeřů SINNERS tedy určitě nebude žádná lehká překážka.

V cestě za titulem a 40 000 dolary stál SINNERS v osmifinále polský celek AGO. Čeští hráči si zvolili oblíbené Vertigo i přes to, že jim včera v Pinnacle Cupu vůbec nevyšlo, jejich soupeř naopak Train. Nejmladší mapa v Counter-Striku byla v první polovině velmi vyrovnaná a skončila těsně 8:7 pro AGOSINNERS ale výborně začali svoji CT stranu, v pistolovém kole předvedli nádherný 3v5 retake a po chvíli se dostali do vedení 11:9. Pak ale přišel force-buy od polského celku, který se hříšníkům vymkl kontrole, bohužel kolo ztratili a sami pak měli peníze pouze na vylepšené pistole. A i to byl jeden z důvodů, proč už pak nezískali ani jeden bod a padli 11:16! 

O comeback se posléze pokoušeli na jejich nepříliš dobrém Trainu, kde začali za bránící stranu, která je na této mapě více favorizovaná. To ale bohužel dnes vůbec neplatilo. Prohraný full-buy střídal prohrané eco, AGO sestřelili veškerou českou snahu svou dobře koordinovanou hrou a na konci svítil stav 11:4 pro naše sousedy. Na útočné straně už to se SINNERS vypadalo velmi zle, prohrávali 15:7 a prohra byla za dveřmi. To se ale partě kolem výborně hrajícího Jindřicha „ZEDKO“ Chyby nezamlouvalo a chystali se k obratu. Už to vypadalo, že se jim to podaří, za stavu 13:15 ale už beastik neměl čas na položení bomby a čtvrtfinálový sen se tak rozplynul.

SINNERS ale ukázali svoji bojovnost a urputnost, ani za nepříznivého stavu zápas nevzdali a za to jim patří velký obdiv. Je škoda, že jim soupeř bodově utekl, jinak by to mohlo být úplně jinak a v zápase proti NiP by nastoupili naši střelci.

Snow Sweet Snow #2: play-off pavouk
     Německo Sprout-         
  Finsko HAVU- Úterý 9:00   Finsko HAVU -      
 Pondělí 15:00   Finsko HAVU-         
  Polsko Anonymo-    Středa 12:00   World Vítěz SF1-   
     World Cloud9-         
  Rusko Winstrike- Úterý 15:00   Rusko Winstrike-      
 Pondělí 18:00   Rusko Winstrike-         
  Brazílie MIBR-       Středa 18:00   World Šampion 
     Rusko Gambit-         
  Bělorusko Nemiga- Úterý 18:00   Dánsko CPH Flames-      
 Pondělí 9:00   Dánsko CPH Flames-         
  Dánsko CPH Flames-    Středa 15:00   Evropa Vítěz SF2-   
     Švédsko NiP-         
  Česká republika SINNERS- Úterý 12:00   Polsko AGO-      
 Pondělí 12:00   Polsko AGO-         
  Polsko AGO-            
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.