Přejít k hlavnímu obsahu

Je tady poslední šance! MČR v Teamfight Tactics hlásí dva uvolněné sloty, o které v neděli proběhne Last Call

31. 10. 2019 | 20:26 Teamfight Tactics
Auto-battle tituly jsou jedním z hitů letošního roku a chybět nebudou ani za týden na Vodafone MČR v počítačových hrách. Celkem v Brně přivítáme 16 hráčů Teamfight Tactics, ale kvůli odřeknutí účasti dvou účastníků nyní hledáme poslední dva. Last Call o postup na MČR v Teamfight Tactics proběhne v neděli 3. října od 17:00.
MČR v Teamfight Tactics
MČR v Teamfight Tactics

Čtyři kvalifikace jsou za námi a vypadalo to, že máme hotovo. Všestranný hráč Pokrovac však po svém úspěchu účast na MČR nakonec odřekl a nám tedy chybí poslední hráč, který se představí v boji o český titul 9. a 10. listopadu. Last Call proběhne tuto neděli a má neomezený počet účastníků. Registrovat se můžete zde.

UPDATE: Svou účast nakonec odřekl i další hráč, IT monster, takže ve hře jsou nakonec sloty dva.

MČR 2019

Při příležitosti tohoto článku si představíme i další náležitosti finálového turnaje MČR v Teamfight Tactics. Hráči budou v Brně náhodně rozlosováni do dvou skupin, které se v sobotu odehrají od 10:00, respektive 14:30. V neděli pak bude na programu samotné finále, kde určíme prvního českého mistra v téhle hře. Kromě samotného ocenění se bude díky společnostem AMD a XPG bojovat o 30 000 Kč, které budou rozděleny takto:

  • 1. místo: 14 000 Kč
  • 2. místo: 8 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends, Teamfight Tactics a Rainbow Six Siege. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již v prodeji ve čtyřech kategoriích, více na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.