Přejít k hlavnímu obsahu

Je tady třináctá Soutěžní středa a s ní možnost vyhrát stylový termohrnek

23. 9. 2020 | 08:30 Všechny hry
Ve třináctém pokračování našich Soutěžních střed si opět vyzkoušíme vaše znalosti z historie MČR. Správná odpověď vám navíc otevírá šanci vyhrát exkluzivní výhru, a kdo ví, třeba bude tentokrát stát štěstí zrovna na vaší straně!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Minulý týden měli fanoušci za úkol si vzpomenout, která domácí organizace si z MČR odnesla největší počet titulů. I tentokrát zůstaneme u našich organizací, ale blíže se zaměříme přímo na loňský ročník, takže dnes nemusíte vzpomínat daleko do historie celé události. Následně si vaše správné odpovědi projdou slosováním, které rozhodne o osudu všech soutěžících a vybere konečného vítěze, jenž si odnese exkluzivní výhru. Tento týden si zasoutěžíte o exkluzivní a stylový termohrnek!

Třináctá otázka tedy zní následovně: Která organizace loni vyhrála na MČR dva tituly? Po důkladném zvážení nám vaše správné odpovědi tradičně piště pod soutěžní příspěvek na Instagramu, kde na vás bude čekat právě tato otázka. Šanci správně odpovědět máte až do večera do 23:00, načež všechny vaše odpovědi poputují do slosování, které nakonec rozhodne o finálním vítězi, který si odnese výhru. Jestli se na vás tentokrát nedostalo, tak nevěšte hlavu, příští týden jsme tu znovu s další otázkou!

MČR