Přejít k hlavnímu obsahu

Jít na rande ve Fortnite? Žádný problém

10. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Představovali jste si někdy, jak by to asi vypadalo, kdyby mohly Fortnite postavy chodit na rande? Že ne? My popravdě taky ne, ale myslíme si, že Lilly Singh to znázornila velmi vtipným způsobem ve svém videu.
uvodka
uvodka

Lilly Singh je kanadská Youtuberka, o které je všeobecně známo, že si ze spousty věcí utahuje a dělá na ně parodie. Bylo tedy jen otázkou času, než se dostane k Fortnite. Ve svém novém videu ukázala, jak by to asi vypadalo, kdyby virtuální postavy chodily na rande. Je vidět, že si s efekty opravdu pohrála, a tím pádem video vypadá jako věrná kopie Fortnitu, jen v reálném životě. Na to, jak se s tím vypořádala se můžete podívat níže:   

V samotném videu se Lilly v podobě Fortnite postavy snaží seznámit a najít k sobě ideálního partnera. Bohužel jak už to bývá, tak většina jejích nápadníků není zcela normální. Jeden má například pofidérní skin, další je pro změnu zaměřený pouze na její vnady. Když už si myslí, že jí snad není souzeno, potká chlapa, se kterým si padne do oka. Všechno klape jak má a proběhne i parádní tanec. Když už se schyluje k polibku, tak je bohužel její partner zastřelen snipou. Tady je krásné vidět, že si osud nevybírá ani ve virtuálním světě. Jak se vám líbilo toto komické video? Pochlubte se do komentářů!  

Zdroj: facebook.com