Přejít k hlavnímu obsahu

K/DA jsou zpět se songem THE BADDEST. Přijdou další?

28. 8. 2020 | 12:52 League of Legends
Virtuální hudební skupina K/DA vydává nový single THE BADDEST a fanoušci League of Legends a K-popu se tak mohou radovat. Nová skladba se nese ve velmi podobném stylu, jako populární "POP/STARS", takže ti, kteří tak dlouho na nový song čekali, rozhodně zklamaní nejsou.
The baddest K/DA
The baddest K/DA

Neskutečné nadšení vyvolaly nové teasery okolo nově připravované písně od K/DA. V novince se ke dvojici Soyeon a Miyeon přidaly Bea Miller a Wolftyla. Jejich hlasy jsou zastoupeny oblíbenými šampionkami: Ahri, Akali, Evelynn a Kai’Sa. Reakce jsou zatím veskrze pozitivní a po POP/STARS z roku 2018 se tahle LOL kapela znovu trefuje do černého. Následovat by měla i celá řada dalších písní a celá série by dle nejnovějších zvěstí měla obsahovat dohromady pět až sedm písní. 

Datum vydání zatím nebylo stanoveno, ale celé EP by mělo vyjít do konce roku 2020. Vše bude samozřejmě zaštítěno studiem Riot Games a v oficiálním vyjádřením jejich zástupci prozradili, že by do klipů či textů měly být zakomponovány skiny ze sérií True Damage a Pentakill nebo samotná DJ Sona. Nové písně mají co dohánět, jelikož POP/STARS dosahují na YouTube přes 366 milionů zhlédnutí a dostaly se na 1. místo v žebříčku Billboard’s U.S. World Digital Songs.

Štítky: K/DA, Riot Games