Přejít k hlavnímu obsahu

Kde najdete XP mince pro 1. týden?

31. 8. 2020 | 08:00 Fortnite
Máme tu novou sezónu a s ní i nové XP mince, které vám pomohou při plnění vašeho Battle Passu. Věříme, že najít všechny lokace bez nápovědy může být obtížné, proto jsme se vám rozhodli pomoci.
mince
mince

Každý týden pravidelně vychází spolu s výzvami i mince, díky kterým můžeme rychleji zvyšovat své levely. Pomoci nám mohou i případné tajné výzvy, které sice nejsou na mapě k vidění, nicméně se o nich můžete dočíst na naší stránce. Zatím se objevila pouze jedna, o které jsme vás už dříve informovali. Pokud jste ji nezaregistrovali, můžete si o ní přečíst zde.

Lokace jednotlivých mincí

Mince mají pevné neměnné lokace, takže pokud se vám je nechce nyní hledat, můžete tak učinit klidně až za několik týdnů. Tento týden můžeme sesbírat zelené, modré a fialové mince. Předpokládáme, že postupně budou do hry přidány i zlaté mince. Na obrázku níže jsou vyznačeny jednotlivé lokace, které vám pomohou s jejich hledáním: 

všechny lokace

Pokud vás zajímají i jiné novinky, nezapomeňte si je přečíst v našem archivu. O nových mincích vás budeme informovat v průběhu týdne.