Přejít k hlavnímu obsahu

Kde najít Battle Star v 5. týdnu

29. 3. 2019 | 06:00 Fortnite
Tato nová Battle Star přišla s vydáním úkolů v 5. Week Chalenges v 8. sezóně. V tomto týdnu plném nových výzev můžeme po splnění všech úkolů získat novou načítací obrazovku. Hlavní je ale Battle Star. Kde a jak ji najít?
Fortnite: Season 8
Fortnite: Season 8

Požadavky

Tuto položku můžeme hledat v jakémkoliv Battle Royale módu (Solo, Duo, Squad), nebo v čemkoliv jiném kromě módu Playground. To znamená, že platí i režimy velkých týmů, které dávají hráčům větší prostor k prozkoumání mapy. Tím je například Team Rumble. Také musíme mít splněné všechny úkoly v 5 týdnech. Pokud jich máme splněných méně, Battle Star nenajdeme.

Kde hledat

Pokud splňujeme požadavky, můžeme se pustit do hledání. Velkým vodítkem k úspěchu je načítací obrazovka 5. týdne. Tapeta ukazuje Ember držící luk. Ember stojí poblíž Volcanu na severovýchodě ostrova. Za ní jsou lávové vodopády a poblíž je strom. Vedle stromu jde vidět velmi transparentní ikonka, a právě tato ikonka zobrazuje místo, kde se nachází Battle Star.

Fortnite

Když se budeme dívat na sopku z jihu, uvidíme dva lávové vodopády. Battle Star je přímo mezi nimi, ale je blíže k tomu levému. Na tomto místě hráči nacházejí svůj cíl. 

NVIDIA
Fortnite
Fortnite