Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo aktuálně vévodí tipovací soutěži? Dvě osobnosti jsou zatím bez jediné chyby!

19. 4. 2021 | 17:00 Counter-Strike 2
Součástí Tipsport COOL ligy jsou dlouhodobě i tipy, od letošní sezóny navíc nejen komentátorů a analytiků, ale i dalších zajímavých postav. V soutěži zatím nebylo tolik překvapený, tipovačka je však rozehraná zajímavým způsobem.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Před každým zápasem vás komentátoři a analytici 1. Tipsport COOL ligy pravidelně zásobí svými tipy na vítěze daného zápasu. V letošním roce jsme se rozhodli zapojit i další členy produkce, stejně jako Tučňák utvořil své Andílky. Všem třem slečnám se však zatím nedaří dle představ, hlavně TheWhiteMish pravidelně nevycházejí sázky na outsidery. Tato sezóna totiž zatím tolik překvapení neměla, proto sázky na jistotu zatím hrají prim.

Nejlépe toho zatím využívá sám Tučňák společně s komentátorem huhym, kteří mají shodně po dvanácti odehraných zápasech stoprocentní bilanci. Čas od času vám přinášíme také rozšířené tipy tohoto dua v závislosti na aktuální nabídce Tipsportu, jež zatím také vycházejí na jedničku. S jedinou chybou je v jejich těsném závěsu další komentátor Shadye. Rovná desítka má úspěšnost stále nadprůměrnou, druhá polovina ligy ještě bude boj.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Co se týče dalšího kola, tak i tady máme dva favority na vítězství. Jeden zcela jednoznačný, jeden s mírným otazníkem. U duelu Sampi.Tipsport proti eEriness MARVO se zdá být největším lákadlem sázka na čistou výhru Sampi, u důležitého duelu Dark Tigers proti eSubě je možností více. Ne úplně nízký kurz na favorita může být pro někoho zajímavý sám o sobě, ještě zajímavější ale mohou být takzvané handicapy. Klíčové však v tomhle případě bude, v jaké sestavě nastoupí DTG. Po odchodu MAXXe a zyoreda ještě nebyly oznámeny náhrady, pokud by však nastoupili oni dva, tak je jasné, že souhra už by mohla skřípat. Hratelné v tomhle případě může být jak DTG +1.5 za 1.56, tak i eSuba -1.5 za 2.25, doporučujeme však vyčkat na finální sestavy krátce před zápasem.

Tipsport
Tipsport
Zdroj: kurzová nabídka
Tipsport
Tipsport
Zdroj: kurzová nabídka
Tipsport
Tipsport
Zdroj: kurzová nabídka
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.