Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude o víkendu bojovat o první místo na Samsung MČR v mobilních hrách?

28. 8. 2019 | 18:59 Hearthstone
Kvalifikace jsou za námi, tento víkend na nás čeká již samotný Samsung Midseason turnaj. Kdo si z něj odnese místo na listopadovém Samsung Mistrovství České republiky v PC hrách?
MČR mobile
MČR mobile

Minulý víkend nám přinesl dvě kvalifikace složené pouze z jednoho velkého swissu, na jehož konci čekal postup na Samsung Midseason turnaj na osm nejlepších. Z nich doplnili 16 přímých postupujících přes celkový počet MČR bodů jak další matadoři domácí scény, jako jsou třeba JaMMeX, Jarla či JoŽo, ale i méně známí hráči, například krepkyn, GuckFusu či Krakatice. Šanci uspět mají všichni, systém turnaje je totiž opravdu opatrný a hráčům poskytuje i možnost pro menší zaškobrtnutí.

Přímí postupující na Samsung Midseason turnaj
Pardubm1lanKrajdaZukys
Vlčák77ScruffyFaeliČiliJalapeňo
ValdaboyFakinAddsoEn1gmaBajty
HazarderMattyJobsadLeviathan
Postupující na Samsung Midseason turnaj z kvalifikací
JaMMeXkrepkynnArq1tanNorwis
JoŽoJarlaMisaksAsgardianSVK
FiroxsakutziktommeiVanik
VejvykRjúGuckFusuKrakatice

Cestu za lístkem do Brna zahájí všichni účastníci v osmi GSL skupinách, které se odehrají v sobotu 31. srpna. První zářijový den pak bude na řadě Double-Elimination play-off a z něj už vzejde postupující na samotné Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách. Tento turnaj samozřejmě nebude pouze obří výzvou pro zúčastněné, zabavit zabaví díky živému vysílání i vás. Bitvu o první místo v Brně budete moci sledovat na našem Twitch kanálu, chybět samozřejmě nebudou ani ti nejlepší domácí casteři!

Samsung MČR mobile
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend