Přejít k hlavnímu obsahu

KennyS míří na lavičku, do základní sestavy G2 se vrací JaCkz

4. 3. 2021 | 20:44 Counter-Strike 2
Organizace G2 mění sestavu svého CS:GO týmu! Z té se odporoučí legendární francouzský sniper KennyS, naopak se do týmu vrací JaCkz, kterého na konci loňského roku nahradil NiKo.
kennyS
kennyS
Zdroj: Instagram @kennysofficial

Celek G2 nepodává v letošním roce příliš dobré výkony a velká kritika se vznášela hlavně na formu legendárního wipaře Kennyho "⁠kennyS⁠" Schruba. Tým se proto rozhodl sáhnout do sestavy a je to právě zmíněný Francouz, kdo zamířil na lavičku. Zpět do sestavy se tak vrací Audric "⁠JaCkz⁠" Jug, jenž na konci loňského roku musel uvolnit místo nové akvizici týmu, kterou byl po ostře sledovaném přestupu Nikola "NiKo" Kovač.

Výkony týmu však nebyly po loňské změně v sestavě zdaleka podle očekávání, o čemž napovídá například až 7. místo na IEM Katowice nebo 5. místo v BLAST Global Finals. Kennymu se navíc ani trochu nedařilo, za poslední 4 turnaje má na svém kontě průměrný rating pouze 0.98, což je pro hráče, který by měl být jednou z hvězd týmu, propastně málo. KennyS se tak se španělskou organizací loučí dlouhých čtyřech letech.

Kenny byl vždy pilířem G2 a legendou scény. Všichni však cítíme, že nový domov pro něj může být skvělou příležitostí, aby se udržel dál na špičce. Jsme rádi, že můžeme v sestavě opět přivítat JaCkze, který do týmu přinese svou kreativitu a vyrovnanost.

Damien "MaLeK" Marcel, kouč týmu G2

Roli AWP hráče převezme do svých rukou NiKo, který v podobné roli působil na začátku své kariéry v barvách mousesports. Nová sestava G2 se poprvé světu představí v sobotu, kdy narazí na českou jedničku SINNERS v Red Bull Ultimátní Hráč showmatchi. Svůj první ostrý zápas však odehrají 13. března, kdy vypukne skupina B turnaje ESL Pro League S13.

G2 se budou nově objevovat v následující sestavě:

 Francie François "⁠AmaNEk⁠" Delaunay
 Francie Audric "⁠JaCkz⁠" Jug
 Srbsko Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković
 Bosna a Hercegovina Nemanja "⁠huNter-⁠" Kovač
 Bosna a Hercegovina Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač

Štítky: kennyS
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.