Přejít k hlavnímu obsahu

Klimson obnovuje tým Renegades, na pomoc si vzal i dalšího účastníka Vodafone MČR 2019

1. 12. 2019 | 21:24 PUBG: Battlegrounds
Pokud jste v letošním roce sledovali domácí scénu začátkem letošního roku, jméno Renegades vám jistě něco řekne. Tehdejší sestava v květnu zamířila pod křídla REViTAL Gaming a jeden z bývalých hráčů nyní tento název obnovuje se zbrusu novou sestavou.
VIK Nibs
VIK Nibs

Řeč je o Klimsonovi, který se v průběhu roku přesunul ještě do eEriness, v jejichž barvách odehrál i MČR. Při založení nového týmu si vzal na pomoc Nibse (na fotce), který s Vikingekrig vybojoval v Brně 8. místo. Tohle duo doplní ještě o něco méně známější hráči Duff a Hazy, kteří ale rovněž nejsou na scéně žádnými nováčky. Naposledy společně hájili barvy týmu PullUpSheriffs. Společně se celá čtveřice dokázala na druhý pokus kvalifikovat do finále Grunex Squad Cupu, po čemž Nibs na své fanpage prohlásil složení týmu za oficiální.

Renegades budou působit v tomto složení:

 Česká republika Filip 'Klimson' Klimeš
 Česká republika Patrik 'Nibs' Černohorský
 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Radek 'Hazy' Moc

Zdroj: @nibs8
Štítky: Renegades
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.