Přejít k hlavnímu obsahu

Komentátor Joshua přestupuje pod křídla Brute

26. 11. 2019 | 22:43 Counter-Strike 2
Nové možnosti organizace Brute se začínají projevovat takřka okamžitě, její vedení hned upeklo jeden netradiční přestup. Pod svá křídla Brute stáhli komentátora a streamera Joshuu, který dosud reprezentoval organizaci 21Phoenix.
Joshua
Joshua

Teprve pár dní po představení investora se do Brute přidává nová tvář, kterou však není žádný hráč ani nikdo do vedení, nýbrž vycházející komentátorská hvězdička. Řeč je o Jozefu 'Joshua' Dekanovi, který se během díky své výtečné energii při komentování dostal během své první sezóny v této roli na většinu velkých domácích akcí. Tím však sedmnáctiletý rodák z Považské Bystrici neusíná na vavřínech – ba naopak.

Nejde o příliš známou informaci, ale kromě samotného komentování reprezentoval Joshua v letošním roce jako streamer organizaci 21Phoenix. Ačkoliv při jednom zápasů MČR na sebe oblékl dres eSuby, tak míří jinam, právě do Brute, kde by v nadcházející sezóně měl utvořit duo s CEO a komentátorem v jedné osobě, Jaroslavem 'SANK1' Chlumským. V nadcházející sezóně se tak dá očekávat daleko více komentovaných přenosů na týmovém Twitch kanále, spolu s tím jsme však zvědavi, jestli podpis u Brute neomezí Joshuovy možnosti, protože během letošního roku jsme jej mohli slyšet i při zápasech eSuby, pro změnu právě na jejím kanále.

Štítky: Joshua, Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.