Přejít k hlavnímu obsahu

Komu by komentátoři Samsung MČR v Brawl Stars svěřili heslo od svého telefonu?

30. 10. 2020 | 22:01 Brawl Stars
Telefon a především informace, fotky a data v něm ukrytá, to je v dnešní době okno do duše nejednoho z nás. V telefonu máme zkrátka vše a leckdy jej nedáme z ruky. Komu by svůj telefon a především přístupové heslo svěřili komentátoři Samsung Mistrovství ČR v Brawl Stars? Tuhle informaci jsme pro vás samozřejmě zjistili.
Komu by komentátoři Samsung MČR v Brawl Stars svěřili heslo od svého telefonu?
Komu by komentátoři Samsung MČR v Brawl Stars svěřili heslo od svého telefonu?
Lexinka

Lexinka

Jasný Skeri, přece jen jsme nejlepší kamarádi a stejně si myslím, že už ho ví, nehledě na to, že je jen málo věcí, co by o mně za tu dobu nevěděl a taky je jen velmi málo věcí, co bych nevěděla já o něm. Taky i někteří naši společní přátelé si zvykli, že občas píšu z jeho mobilu nebo on z mého, prostě o sobě víme víc, než většina moderních partnerů o svých protějšcích i přesto, že partneři nejsme a neskrýváme před sebou nic. Dokonce ani hesla k telefonům. 

Skeri

Skeri

Svůj pin k telefonu bych svěřil svojí spolukomentátorce Lex. Proč?

Je to prosté milý Watsone, nemohla by tam najít nic špatného, protože díky dlouholetému přátelství o sobě víme první poslední a dovedeme to zúročit i při komentování naší oblíbené hry. Malé interní vtípky často nastolí potřebnou pohodu, často víme, jakým postřehem doplnit myšlenku toho druhého nebo jakým tématem mu nahrát. Chemie mezi komentátory je často podceňovaná přednost a na české i domácí scéně je hned poznat, která dvojice spolu tráví čas jenom u kometátorského pultu a která zajde po vydařeném turnaji na drink. Schválně kolik podobných momentů se oku obyčejného diváka podaří zachytit u sledování MČR mobile 2020.
 

Pepis

Pepis

Můj telefon s mým heslem bych určitě svěřil někomu, kdo má rozum, v tomhle případě bych si vybral určitě Lexinku, jelikož vypadá jako rozumná slečna. Ne, že bych Skerimu nevěřil, ale jsem přesvědčený, že by mě vytrollil, ale byla by to moje druhá možnost. K tomu aktuálně používám od Samsungu Fold a Note20 Ultra, takže si dávám velmi bacha i na telefon jako takový. Nerad bych, aby někde křupl nějakou špatnou náhodou. (směje se) Samsung by určitě nebyl nadšený, i když telefony mají velkou výdrž.

Co se týče obsahu, tak celkově slečny, především Lexi, by tam neprohledávaly, co tam všechno mám třeba za fotky nebo aplikace, neplatí, kdyby to byla přítelkyně, samozřejmě. To bych svěřil raději i hráčům, i kdybych tam nic neskrýval. (směje se)

Co se týče her, tak Lexi sama hraje hodně her a nemusel bych se bát, že by mi tam zhoršila progress třeba i v Brawl Stars, který hraje pravidelně a dokonce zná i lépe jména Brawlerů, než já, ale to je spíš tím, že mám vážně špatnou paměť na jména. Pak různé aplikace, jako instagram apod., by byly lepší přeci jen svěřit slečně. Slečny mají lepší cit na fotky a moje sociální sítě by určitě vypadaly při vrácení lépe.

 

MČR patička
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.