Přejít k hlavnímu obsahu

Korejec, Kuvajťan a Turek v CZSK týmu? Inside Games představují League of Legends sestavu!

5. 6. 2020 | 21:48 League of Legends
Vskutku exotickou soupisku představuje před uzavřenou kvalifikací do Hitpoint Masters tým Inside Games. Ze sestavy z jarního splitu zůstává pouze jungler Kocourek, který do týmu přivedl několik velmi zajímavých jmen.
Inside Games LOL
Inside Games LOL

IG se znovu vydávají cestou zahraničních posil. Český základ týmu tvoří kromě junglera Kocourka ještě mladá perspektivní dvojice Kulvas a CHECKFIDER. Toplaner Kulvas zatím v Hitpoint Masters nepůsobil, v minulosti si ale zahrál v nižších sférách domácích scény, v čele s týmem eEriness. CHECKFIDER platil za jeden z největších mladých talentů domácí ligy, ale v jarní sezóně stačil s týmem Brute pouze na 7. místo. Mladý marksman se netají svými ambicemi na nejvyšší příčky a přestup do Inside Games by pro něj mohl být správným krokem vpřed.

Tým následně doplnily dvě zahraniční jména. Obvykle do našich krajin zavítají hráči z blízkého okolí Česka a Slovenska, ale v tomto případě je tomu jinak. Inside Games zaujme jihokorejským trenérem. Vinh “Baek Saja” Nguyen má zkušenosti ze severoamerické amatérské scény a s IG se bude snažit zapsat mezi úspěšné kouče v Evropě. Týmovou soupisku uzavírá turecký midlaner AKEN se zkušenostmi z druhých lig v Turecku a Německu a support H 1, který má zkušenosti z arabské ligy. Ta sice svou kvalitou nijak neoslňuje, ale v tamní soutěži se vloni rozdalo astronomických 850 tisíc dolarů. 

Sestava Inside Games pro letní split:

 Česká republika Jakub "Kulvas" Kotulan
 Česká republika Sebastián "Kocourek" Vrzák
 Turecko Enes "AKEN" Akgül
 Česká republika Lukáš "CHECKFIDER" Nevyjel
 Kuvajt Abdulrahman "H 1" Hussain Alazmi

Uzavřená kvalifikace do Hitpoint Masters bude začínat v sobotu 6. června v 14:30 a sledovat ji budete moc na Twtich kanále Hitpointu. V boji o 5 míst v osmičlenné lize budou krom Inside Games také například týmy Vikingekrig Esports nebo RAMS.