Přejít k hlavnímu obsahu

Královský turnaj pokračuje další kvalifikací. Přijď si zahrát o novou PS5 a roční zásobu piva!

1. 5. 2021 | 10:00 NHL
NHL si jako simulátor ledního hokeje po dlouhých letech opět vydobývá pozici na esportové scéně, a proto vám přinášíme domácí komunitě velký turnaj ve spolupráci s Krušovicemi. Ve hře je zbrusu nový PlayStation 5 nebo roční zásoba piva, takže pokud vám dosavadní kvalifikace utekly, neváhejte se zaregistrovat do třetí již tuto sobotu.
Královský turnaj Krušovice
Královský turnaj Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Královský turnaj Krušovice po úspěšné první kvalifikaci pokračoval druhým turnajem. Tentokrát se přihlásilo 85 hráčů, což je stále paráda i vzhledem k tomu, že zúčastnit se mohou pouze hráči starší 18 let. Zábavu si jistě užil každý, postoupit na velké finále však, stejně jako v prvním turnaji, mohli pouze nejlepší dva hráči.

Druhé kvalifikace se opět zúčastnila celá řada hráčů prestižní Enyaq Hockey League. Dva z nich se utkali o první postupový slot v horní polovině pavouka, konkrétně šlo o Shebbyho z Hradce Králové a Krchyho reprezentujícího České Budějovice. Shebby33 dokázal zvítězit poměrem 6:4 a stal se třetím finalistou soutěže.

Také spodní polovina pavouka skrývala spoustu známých tváří. Největšího souboje jsme byli svědky již ve čtvrtfinále, když se proti sobě postavili JiFi23 a Dzouvi. Druhý jmenovaný prokázal svou kvalitu a po jasné výhře 6:0 postoupil do semifinále, kde svůj postup do finále Královského turnaje zpečetil výhrou 7:4 nad Silakssonem.

Půlka kvalifikačního procesu je za námi, další čtyři místenky na velkolepém finále s živým komentářem je ale stále ve hře. Přihlásit se může naprosto každý, další pokračování je na programu na prvního Máje. Nenechte si ujít velké lákadlo v podobě nové konzole PS5 nebo roční zásobu piva, a přijďte ukázat, kdo je tady králem!

Harmonogram všech turnajů:
Sobota 17. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #1
Sobota 24. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #2
Sobota 1. květnaKrálovský turnaj Krušovice #3
Sobota 8. květnaKrálovský turnaj Krušovice #4
Finále 15. květnaKrálovský turnaj Krušovice – finále
Štítky: Shebby, Dzouvi, Krušovice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.