Přejít k hlavnímu obsahu

Kup MSI notebook a získej Loot Box

21. 8. 2018 | 11:34 Všechny hry
Chcete Loot Box a nebaví vás hledat? MSI nyní nabízí speciální MSI Loot Box zdarma k vybraným notebookům.
Výchozí obrázek

Chcete Loot Box a nebaví vás hledat? MSI nyní nabízí speciální MSI Loot Box zdarma k vybraným notebookům.

Loot Boxy jsou dnes součástí mnoha her. Hráč si za určitý obnos zakoupí bednu, ze které mu po otevření vypadne skin, nebo jiný herní předmět. Jeho vzácnost (a tedy i hodnota) je však náhodná, proto je při otevírání beden zapotřebí i pořádná dávka štěstí, abyste neskončili s vyluxovaným kontem a inventářem plným bezcenných šuntů. Naše Loot Boxy jsou však jiné. Nejen, že za ně nemusíte platit, ale navíc víte naprosto přesně, co získáte.

Pokud si pořídíte některý z modelů GT, GS nebo GE obdržíte Loot Box v hodnotě 1 999 Kč, ve kterém najdete MSI vak, středně velkého plyšáka Luckyho a MSI herní headset.

K vybraným modelům GP a GL získáte MSI herní myš, přívěsek s dráčkem a MSI podložku v hodnotě 1 299 Kč. Akce platí od 16. srpna do 30. září 2018, pro více informací klikni sem.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.