Přejít k hlavnímu obsahu

Las Vegas volá! První Masters Tour event roku přivítá čtyři našince

16. 5. 2019 | 18:01 Hearthstone
Systém HCT je definitivně minulostí, letos už se bude hrát jiným stylem! To ale evidentně domácím hráčům vůbec nevadí, dařit se jim totiž daří i ve formátu Hearthstone Masters.
HS Masters
HS Masters

Ze série kvalifikací se totiž povedlo na první Hearthstone Masters event letošního roku dostat reprezentantovi Team Moops, Vanikovi. Jeho spoluhráč Faeli spolu s úřadujícím mistrem ČR Jarlou navíc na tento turnaj, který se odehraje mezi 14. a 16. červnem v Las Vegas, obdrželi invite a po nově oznámené změně, díky níž se na HS Masters eventy dostanou i hráči, kteří se ve všech kvalifikačních turnajích probojovali až do TOP 8, ale na samotný postup to už nedotáhli, budeme moci v městě hazardu sledovat v akci i Pokrovace.

HS Masters

Hearthstone Masters v Las Vegas se odehrají novým oficiálním systémem Specialist. První den budou všichni účastníci bojovat ve velkém swissu, ze kterého to po sedmi kolech dotáhnou dotáhnou dále hráči se čtyřmi a více body. Na ně bude druhý den čekat dalších pět kol swissu, po nichž zbude jen osmička nejlepších. Na tu bude ve finálový den čekat Single-Elimination play-off, ve kterém se rozhodně o vítězi turnaje!

miluju videohry a hlavně ligu legend