Přejít k hlavnímu obsahu

LCK společně s McDonald's přináší exkluzivní sběratelské karty, na nichž nechybí ani Faker

23. 3. 2021 | 14:23 League of Legends
Esport už dávno není nutně záležitostí pouze herních společností. Fastfoodový gigant McDonald’s navázal spolupráci s LCK a společně nabízí hladovým fandům LoL v Jižní Koreji limitované menu a sběratelské karty s jejich oblíbenými hráči.
Sběratelské karty
Sběratelské karty
Zdroj: LCK a McDonald's

League of Legends Champions Korea (LCK) má pěknou řádku sponzorů a partnerů. Patří mezi ně mimo jiné Logitech, Secretlab a teď i McDonald‘s. Jak jsme už zmínili velké řetězce vstupují do světa esportu – třeba Dunkin Donuts se nedávno stal sponzorem Twitch Rivals. 

A co přesně je v nabídce? Zájemci si mohou objednat ze dvou variant "LCK Legend Packu", a to 1955 Burger Pack nebo Shrimp Beef Burger Pack. Každá varianta zahrnuje příslušný burger, wrap s šanghajským kuřetem, jablečnou taštičku, ještě spolu s klasickými hranolkami a nápojem. Hlavním lákadlem jsou ovšem exkluzivní sběratelské kartičky s největšími hvězdami LCK. Na kartičkách se objevují třeba Lee „Faker“ Sang-hyeok, Jeong „Chovy“ Ji-hoon, a Kim „Canyon“ Geon-bu. Kartičky jsou rozdávány náhodně, hráči jsou na nich rozdělení dle svých rolí ve hře.  

Není pochyb, že ti nejzapálenější fanoušci vyrazí do McDonald’s hned několikrát, aby měli všechny kartičky se svými oblíbenými hráči. Musí si ale pospíšit, nabídka je časově omezená. Prozatím se spolupráce týká pouze Jižní Koreji, fanouškům ze Západu tak mohou pouze doufat, že se třeba brzy dočkají kartiček se svými oblíbenými hráči z LEC nebo LCS.  

Nabídka McDonald's
Nabídka McDonald's
Zdroj: LCK a McDonald's
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Faker, McDonald's