Přejít k hlavnímu obsahu

LCS: Evil Geniuses a FlyQuest získali nové supporty, GGS junglera

21. 11. 2019 | 01:05 League of Legends
Evil Geniuses hlásí druhou posilu z táboru Cloud9. Po bok Svenskerena se totiž postaví support Zeyzal. Na této pozici posiluje také FlyQuest, které ohlásilo příchod IgNara. Posilu hlásí také Golden Guardians.
Evil Geniuses Zeyzal
Evil Geniuses Zeyzal

Další den přestupů je za námi. Do LCS míří další hráč z LEC a kupodivu také z TCL. Nový tým Evil Geniuses dává jasně najevo, že se chystá na velkolepý vstup s hvězdnou sestavou. Krom již potvzených posil (Svenskeren a Zeyzal) by měli dle věrohodných zdrojů do EG zamířit také Bang z 100 Thieves. Otazníky ale stále visí nad toplane a midlane. 

FlyQuest posílil jihokorejský support IgNar s bohatými zkušenostmi z Misfits či Schalke 04 z evropské LEC. Okolo sestavy FlyQuest pro příští rok informace moc neunikají, ale vedení údajně prodlouží smlouvy s WildTurtlem (ADC) a Santorinem (Jungle). 

Closer LCS

Do LCS jde také další hráč z turecké nejvyšší ligy a navíc další bývalý spoluhráč Aleše "Freeze" Kněžínka. Není řeč o nikom jiném, než o junglerovi Closerovi, který poslední dva roky působil v týmu Royal Youth (dříve Royal Bandits). Jeho příchod zřejmě znamená odchod současného lesapána Cotractze, který do GGS přišel z Cloud9, kde zažil nejlepší období kariéry a do formy, kterou tehdy zažíval, se už nikdy poté nevrátil.

Oficiální sestavy pro LCS 2020:

LCS 2020