Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends tým CZC.eSuby vítá navrátilce!

9. 1. 2020 | 11:14 League of Legends
Domácí League of Legends jednička vítá ve svých řadách staronového toplanera. Po etapě v německém týmu 1860 PENTA se Robocop vrací na českou scénu tam, odkud do zahraničí odešel.
eSuba Robocop
eSuba Robocop

Robocop v Německu odehrál letní split Premier Tour, kdy se umístil na 5. až 8. místě. Po boku domácí trojice Kamilius, Zoiren, Sawyor se pak PENTA v zimě umístila na 9. až 12. místě v zimním poháru PT a obsadila 7. místo v domácí lize ESL Meisterschaft. Do eSuby se český toplaner poprvé dostal na začátku roku 2018 a strávil s ní přibližně rok a půl. V deváté sezóně se mu ale s eSubou nepovedlo i přes vysoká očekávání vyhrát Hitpoint LEGENDs #3 a tým se před letním splitem výrazně obměnil. 

Aktuální sestava CZC.eSuby:

 Česká republika Ondřej "Robocop" Sklenička (Top)
 Česká republika David "Jejky" Jakubec (Jungle)
 Česká republika Adam "Random" Grepl (Mid)
 Česká republika Michal "Sirinox" Veit (AD Carry)
 Česká republika Václav "Vasked" Benda (Support)

 Česká republika Tomáš "Nightshare" Kněžínek (Trenér)

Tým se poprvé ukáže již tuto sobotu, kdy si zahraje online finále Škoda Gaming Day, kam byla po boku Team Brute pozvána.

Robocop pro týmový web: 

„Po mém přibližně půlročním působení v německé organizaci PENTA se na jarní split 2020 vracím zpět do milované eSuby, kde budu hrát po boku mně známých tváří i kamarádů. Jako tým jako vždy chceme něco urvat v EU Masters a tenhle ročník by to snad díky novému formátu mělo být o něco snažší.” 

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Robocop