Přejít k hlavnímu obsahu

LEAK: Šestá sezóna přinese i novou 2x2 mapu

14. 1. 2020 | 08:00 PUBG: Battlegrounds
Ve středu nám definitivně skončí pátá sezóna, což znamená, že šestá by měla dorazit co nevidět. Právě tento týden by měla být dokonce odhalena už na test serveru, což by znamenalo, že po několika měsících nás čekají opravdu mohutné patch notes. Pojďme se tedy podívat na první vykoumané detaily, co na nás tentokrát čeká.
Season 6: Shakedown
Season 6: Shakedown
Zdroj: Zdroj

PUBG na svém Twitteru zveřejnili první fotky, které zcela jednoznačně ukazují novou mapu. Nedočkáme se tedy přepracovaného Miramaru, nýbrž zbrusu nové mapy o velikosti 2x2 kilometry. Jde tedy o čtvrtinovou plochu nejmenšího Sanhoku, takže se můžeme těšit na opravdu velkou porci akci, nejspíše o menším počtu hráčů. Tato mapa je vzhledem k textům na obrázcích v arabština usazena do oblasti Blízkého východu.

Kromě nové mapy nás čeká i několik zcela nových mechanik. Tou první jsou takzvané "black zones", které zničí veškeré budovy v jejich působišti. Poprvé budou likvidovatelné také prostory v budovách, a soupeře tak bude možné wallbangovat. Jak můžete vidět na fotce vpravo, inspirace na nás dýchá ze světa Rainbow Six Siege. Poslední velkou novinkou budou výbušniny C4, které omylem předčasně vypustili do světa sami vývojáři.

Vyzkoušíte si novou mapu o nejmenší velikosti dosud?

Možnosti výběru
Season 6: Shakedown
Season 6: Shakedown
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.