Přejít k hlavnímu obsahu

LEC: Humanodovi se dál daří, Patrik naopak padá tabulkou

27. 7. 2019 | 22:30 League of Legends
Je tu šestý týden evropské ligy a napětí se zvyšuje. Na čele se opět vyhřívá G2 Esports, těsně v patách mu je Fnatic. Ve hře máme i tři domácí tváře, takže se je na co těšit.
OG Patrik LEC
OG Patrik LEC

UPDATE #2: Šestý týden zakončil na děleném druhém místě Humanoid, jehož Splyce zaznamenal další výhru, tentokrát proti 4. týmu tabulky - Schalke 04. Další prohru naopak utrpěl Origen, jehož barvy hájí Patrik. Pro pojištění play-off bude muset OG ještě pořádně zabrat, jelikož od nepostupových míst tým dělí jediný bod a od poslední příčky dokonce jen dva. Po velkém překvapení dnes naopak zklamali Misfits. Neonův tým totiž po vítězství nad Fnatic nedokázal urvat výhru nad posledním týmem tabulky, Excel Esports.

UPDATE #1: Dnešek přinesl několik velmi zajímavých výsledků, mezi nimiž ale jasně vyčnívá úspěch Misfits proti Fnatic. Z Neonova týmu nejvíce zazářil LIDER se svou Akali, za kterou dokázal strhnout celou hru v prospěch svého týmu a po zásluze si odnáší cenu MVP.

Oči domácích fanoušků jsou hodně zvědavé zejména na výkony Patrika a jeho Origen, který zatím stále nedosáhl své formy z jarního splitu a má co dělat, aby se vůbec udržel na play-off pozicích. Dnes navíc OG čeká Perkz a jeho G2 Esports, což je soupeř, proti kterému Origen nemá zrovna nejlepší bilanci. O dost lépe je na tom Humanoid, který je v poslední době čím dál více označován za jednoho z nejlepších evropských midařů současnosti a jeho Splyce aktuálně obývá 3. místo.

Velmi důležité bude pro Humanoida a spol. hlavně sobotní utkání se sousedy v tabulce z FC Schalke 04, kterým se minulý týden podařilo vyhrát oba své zápasy. Boj o play-off začal také pro Neona, jehož Misfits jsou pod velkým tlakem a už si nemohou dovolit moc zaváhat. Po příšerném startu se minulý týden v organizaci kompletně proměnila herní sestava. Ta nová tedy před sebou nemá vůbec jednoduchý úkol a tento týden nutně potřebuje vyhrát nad posledním týmem tabulky, Excel Esports. V pátek Misfits čeká silný Fnatic, proti kterému ale mohou jen překvapit.

LEC 2019 Summer

#TýmSkóre
1G2 Esportslogo std.pngG2 Esports11 - 1
2Fnaticlogo std.pngFnatic9 - 3
3Splycelogo std.pngSplyce9 - 3
4FC Schalke 04 Esportslogo std.pngFC Schalke 047 - 5
5Origenlogo std.pngOrigen5 - 7
6Team Vitalitylogo std.pngTeam Vitality5 - 7
6Rogue (European Team)logo std.pngRogue4 - 8
8Misfits Gaminglogo std.pngMisfits Gaming4 - 8
8Sklogo std.pngSK Gaming3 - 9
10Excel Esportslogo std.pngExcel Esports3 - 9

6. týden

Pátek 26. července
S04FC Schalke 04 Esportslogo std.png1:0Sklogo std.pngSK
RGERogue (European Team)logo std.png0:1Excel Esportslogo std.pngXL
G2G2 Esportslogo std.png1:0Origenlogo std.pngOG
VITTeam Vitalitylogo std.png0:1Splycelogo std.pngSPY
FNCFnaticlogo std.png0:1Misfits Gaminglogo std.pngMSF
Sobota 27. července
S04FC Schalke 04 Esportslogo std.png0:1Splycelogo std.pngSPY
VITTeam Vitalitylogo std.png1:0Rogue (European Team)logo std.pngRGE
SKSklogo std.png0:1G2 Esportslogo std.pngG2
XLExcel Esportslogo std.png1:0Misfits Gaminglogo std.pngMSF
OGOrigenlogo std.png0:1Fnaticlogo std.pngFNC
Štítky: LEC