Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární duo Neo a TaZ se vrací v nové organizaci HONORIS

18. 5. 2020 | 19:43 Counter-Strike 2
Jen málo dvojic ze světa CS:GO jsou tak legendární, jako dvojice Neo a TaZ. Polské legendy se opět vrací v novém týmu HONORIS, ve kterém budou chtít opět dobýt polskou scénu.
Honoris
Honoris

Polské legendy Neo a TaZ jsou jednoznačně nejvíc legendární dvojicí ve světě Counter-Striku. Dlouhodobí spoluhráči, kteří spolu hrají téměř bez přestávky od roku 2004, stihli získat během své spolupráce nespočet titulů, mezi kterými nechybí ani vítězství z Katowice 2014 Majoru. Dvojice však spolu nestřílela od roku 2018, kdy TaZ odešel z Virtus.pro. Dnes se však duo znovu spojuje a vytváří nový tým HONORIS.

Neo a taz

Neo a TaZ oznámili spolupráci na novém projektu už v únoru a slibovali, že se pokusí dostat zpět na vrchol a spolu s tím podpořit polské talenty. Kromě nich se tak v týmu objeví ještě dvojice reiko a Prism, kteří dříve stříleli v řadách Codewise Unicorns, doplní je STOMP, talentovaný hráč, který s týmem Illuminar vyhrál polské mistrovství ESL.

K založení nového týmu se vyjádřil i sám TaZ:

Po odchodu z Virtus.pro jsem hrál v několika organizacích, v žádné z nich jsem však nezůstal moc dlouho. Vždy jsme bojovali s problémy, které jsme však nemohli ovlivnit. Po těch letech na nejvyšší úrovni jsem stále hladový po úspěchu, chci to ale zvládnout se svým vlastním týmem, se svou vlastní vizí a svou vlastní zodpovědností. Vytvoření vlastního "domova" s Filipem znamená, že jsme ještě neřekli poslední slovo.

Organizace, která má mimo jiné silného partnera Red Bull, zatím plánuje rozjezd pouze s CS:GO týmem. Časem se však plánuje rozšířit i do dalších her.

Sestava nového týmu HONORIS je následující:

 Polsko Filip "NEO" Kubski
 Polsko Wiktor "TaZ" Wojtas
 Polsko Daniel "STOMP" Płomiński
 Polsko Kamil "reiko" Cegiełko
 Polsko Wojciech "Prism" Zięba

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.