Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech Valorant Nightcup číslo tři přesouváme na pátek

7. 5. 2020 | 14:29 VALORANT
Dva turnaje, dva vítězové. Poznáme do třetice opět jiného šampiona? Kromě toho se ale mění i hrací den, protože chceme komunitu spojovat, nikoliv rozdělovat. Co však zůstává, tak je partner turnaje. Díky Logitechu si tak i tentokrát můžete doplnit svou herní výbavu o povedený kousek.
Logitech Valorant Nightcup
Logitech Valorant Nightcup

Šílený vstup na horskou dráhu jménem Valorant mírně pominul, scéna si začíná sedat a složené týmy předvádět parádní výkony. My s tempem ale nepolevujeme a pro hráče máme připraveno třetí pokračování Logitech Valorant Nightcupů. Ten se oproti prvním dvěma případům uskuteční kvůli kolizi s konkurenčním turnajem v pátek, vyvrcholení je na programu v sobotu. Přihlásit se do turnaje můžete už nyní u nás na webu.

Do budoucna pro vás chystáme dlouhodobé série a tento turnaj by mohl být posledním z řady jednorázovek. Co z toho pro vás plyne? Zúčastnit se může přijít každá pětičlenná parta hráčů, ať už máte ambice jen a jen vítězit, nebo si chcete v první řadě užít dostatek zábavy. Hlavně je však pro každého stejná startovní čára! Pokud ještě nemáte s kým hrát, tak zavítejte Discord, kde je vás takových spousty, a každý si zaslouží mít možnost zúčastnit se turnaje. Na stejném komunikačním kanále se také můžete ptát adminů na jakékoliv náležitosti k turnaji – ve kterém je hlavní cenou pro třetího šampion pětice herních sluchátek Logitech G635.

Logitech G635
Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.