Přejít k hlavnímu obsahu

Lokální kvalifikace na V4 Royale jsou u konce. Kdo tento týden doplnil Marteena a spol.?

8. 9. 2019 | 16:51 Fortnite
První kvalifikační víkend si zcela podmanil účastník World Cupu Marteen spolu se svým parťákem Koudym, druhou kvalifikaci pak vyhráli Hazard a Kuchta. Tentokrát však mezi postupujícími najdeme daleko více proslulých jmen.
V4 Royale
V4 Royale

Většinu účastníků klání s názvem V4 Royale utvoří kvalifikované dvojice z česko-slovenského regionu, Polska a Maďarska. Každý stát či region vyšle do Budapešti na druhý ročník V4 Future Sports Festivalu dvanáct dvojic, které následně doplní pozvané osobnosti. V boji o 20 tisíc euro se tak 21. září utká rovná stovka hráčů.

Na čele druhé kvalifikace najdeme dvojici týmu Inside Games, Fennixe s Dextem si můžete pamatovat jako šampiony letošní PLAYzone Challenge. Ani v případě AdMMowiche, D4ve, Capse, Starlyho, Rena či Skaye nejde o žádné zelenáče, tak doufáme, že nás všichni za dva týdny reprezentovat jen v tom nejlepším!

Česká Republika a Slovensko

V4 Royale

Polsko

V4 Royale
V4 Royale
Štítky: V4 Royale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.