Přejít k hlavnímu obsahu

V4 Royale má za sebou první kvalifikační víkend. Koho budete mít příští týden šanci doplnit?

2. 9. 2019 | 20:15 Fortnite
Součástí druhého ročníku V4 Future Sports Festivalu je premiérově i Fortnite turnaj s názvem V4 Royale, který má za sebou první kvalifikační víkend. Kdo v něm z našich končin uspěl a za necelé tři týdny jej uvidíme v Budapešti?
V4 Royale
V4 Royale

V4 Royale nabídne pro zástupce České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska prize pool 20 tisíc euro, jehož rozdělení naleznete ve spodní části článku, o který se 50 dvojic utká v sobotu 21. září. Co se týče kvalifikačního procesu, tak turnaje o postup se odehrají celkem čtyři, kde se čeští a slovenští hráči v několika kolech utkají vždy proti sobě. Z každé kvalifikace tak máme garantovaná tři postupující dua, která navíc jako "wild card" vždy může doplnit ještě čtvrté, pokud bude lepší než dvojice na čtvrté místě v ostatních zemích. Těchto minimálně dvanáct CZ/SK dvojic doplní ve finálním složení turnaje ještě tři pozvané z řad lokálních osobností.

Kvalifikační turnaje již odstartovaly tento víkend, a my tak známe první účastníky turnaje v Budapešti. Než si prohlédneme jejich výsledky, tak vás pozveme na další kvalifikace, které jsou na programu o další sobotě a neděli, tedy 7. a 8. září. Veškeré informace o V4 Royale i odkaz na registrační formulář naleznete zde. Všechny turnaje se odehrávají skrze "custom code" a odstartují v 11:00. Deadline na registraci je v 18:00 den předem.

Česká Republika a Slovensko

V4 Royale

Polsko

V4 Royale

Maďarsko

V4 Royale
V4 Royale
Štítky: V4 Royale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.