Přejít k hlavnímu obsahu

Londýnskému startu Call of Duty League bude v roli hráče předskakovat slavný DJ Nicky Romero

16. 1. 2020 | 12:09 Všechny hry
Starý rok je za námi a s tím novým se rozjíždí další ročník Call of Duty League. Zahajovací event navštíví spousta osobností a samotná hvězda večera přijala pozvání se zúčastnit 2v2 HypeBattle v novém díle kultovní série.
DJ Nicky Romero
DJ Nicky Romero

Společnost ReKTGlobal, vlastnící týmy Rogue a Royal Ravens, již dříve oznámila velký úvodní event pro začátek sezóny 2020. Ten proběhne 7. a 8. února, s tím, že koncert se uskuteční o druhém dni. Fanoušci pak budou mít možnost se setkat se všemi účastníky celebritních HypeBattles ve VIP meet and greet sekci. 

Call of Duty League je globální liga pro esportové týmy jednotlivých měst. Skládá se z celkem 12 profesionálních týmů, které reprezentují města od Severní Ameriky až po Evropu. Většinou se soutěží v 5v5 formátu. Souboje probíhají výhradně v Call of Duty: Modern Warfare, a to pouze na PS4 konzolích. 

Organizace se k eventu vyjádřila a uvedla, že je velice ráda za možnost přinést událost, která by měla přitáhnout pozornost fanoušků Call of Duty po celém světě a pomoci tak spojit obrovskou komunitu hráčů, která se kolem COD pohybuje. 

Jako hlavní účinkující přináší Nicky Romero neskutečnou energii na pódium. Má silné vazby na Velkou Británii a komunitu esportu, ať už jako samotný hráč Call of Duty, nebo jako investor, který se zavázal pomoci esportu v jeho růstu,

vyjádřil se na adresu slavného DJe Michael ‘ODEE’ O’Dell za ReKTGlobal a Royal Ravens.

CoD 2020 league

DJ Nicky Romero je známý díky skladbám Toulouse, I Could Be The One a dalším. Založil vlastní label Protocol Recordings a v současné době má na sociálních sítích přes 18 milionů sledujících. Všichni věří, že se tento event vydaří lépe, než například poslední vystoupení DJ Khaleda při finále Overwatch League. Esport má v tomto ohledu smutnou historii nepříliš povedených koncertů, a tak doufáme, že Nicky na tuto tradici nenaváže. Nahrává mu fakt, že je sám jedním z hráčů a tak mu prostředí ani fanoušci nejsou cizí. Podobně se v minulosti trefil například Deadmau5 nebo Imagine Dragons

Celý event bere jako velkou čest a příležitost se ještě více sblížit s fanoušky a zárověn podpořit jeho oblíbený koníček. Sám často hraje, zejména když je na cestách nebo se nemá možnost vidět s kamarády v reálném životě. Je tak živoucím důkazem, že hry pro mnohé z nás jsou někdy více než zábavou či prací.

Posloucháte hudbu Nicky Romera?

Možnosti výběru