Přejít k hlavnímu obsahu

MADMONQ odstartoval letošní akci Tvář Twitche, o pořádné ceny a slávu se můžeš poprat i ty!

23. 10. 2020 | 20:37 Twitch.tv
I letos dává MADMONQ jedinečnou šanci se proslavit a stát se nejnovější osobností českého Twitche. Soutěž nesoucí název Tvář Twitche 2020 je v plném proudu a zúčastnit se může opravdu každý, přečti si klíčové informace, zaregistruj se a splň si svůj streamerský sen!
Tvář Twitche 2020
Tvář Twitche 2020

Tvář Twitche 2020 je tady! I letos se MADMONQ pouští do akce spojené s hledáním nové tváře českého Twitche, která měla premiéru teprve loni, a i tak se setkala s ohromným zájmem. Loňské akce se zúčastnilo více než 800 streamerů a jako vítěz z ní nakonec vyšel Patrikturi, čímž si zároveň vysloužil místo v porotě letošní ještě daleko vychytanější soutěže po boku hvězd, jako je například Agraelus, Sterakdary a další, samozřejmě nesmí chybět ani samotný chat!

Chceš se i ty letos utkat o post tváře českého Twitche? Tak hurá do toho, přihlásit se totiž může opravdu kdokoliv, komu již bylo 18 let. Pro registraci je nutné vyplnit jednoduchý vstupní formulář a je to, registrace běží až do 27. října, ale samozřejmě mají výhodu ti, kteří se zaregistrují co nejdříve. Po registraci už začíná samotná soutěž a její hlavní část, tedy streamování. Je nesmírně důležité, aby všichni soutěžící stream označili jako #tvartwitche a samozřejmě používali přidělený banner.

Finále celé soutěže, do kterého se dostane 8 finalistů na základě výběru poroty, se odehraje 1. listopadu. Vrchol soutěže se odehraje samozřejmě také při streamování, finalisté však budou muset streamoval dle zadaných instrukcí. O co ale půjde? To se budete muset nechat překvapit. Vítěz si kromě pomyslné koruny a slávy odnese i opravdu parádní ceny, jako stream setup v hodnotě 100 000 korun, 100 subů, sadu emotikonů, oficiální MADMONQ sponzoring a spoustu dalšího, ani žádný z finalistů neodejde s prázdnou. Už teď jsme zvědaví, jak se celé klání vyvrbí, vyhrát však může jen jeden!

Zdroj: madmonq.gg
Štítky: MADMONQ