Přejít k hlavnímu obsahu

Gillette MČR v LOL: CZC.eSuba slaví titul, bronz bere Brute

10. 11. 2019 | 13:32 League of Legends
Mistrovství ČR v LOLku po roce znovu ovládla CZC.eSuba! Ve finále eSubáci zvítězili 3:1 nad Srdce nehasnou a po právu zvedají pohár nad své hlavy.
MČR
MČR

UPDATE #8 (Neděle 13:33): V zápase o 3. místo zvítězil Brute.GG, kterému se povedlo obrátit vývoj zápasu a z 0:1 dotáhnout na 2:1. Vikingekrig tedy končí s tolik neoblíbenou bramborovou medailí v podobě 4. místa.

UPDATE #7 (Sobota 22:09): CZC.eSuba vítězí ve finále nad Srdce nehasnou 3:1! Poté, co se modrá krev dostala do vedení 2:0 to vypadalo velmi jednoznačně, ale SN nakonec vše zkomplikovali a třetí hru ovládli zcela jasně. I čtvrtá hra vypadala pro Carzzyho s Denykem velmi nadějně, ale eSubáci nakonec zvládli hru otočit a dotáhnout finále do vítězného konce. 

UPDATE #6 (Sobota 16:09): CZC.eSuba potvrdila svou formu a před finále doslova zničili Brute. Modrá krev tedy do finále postupuje se 3 vítězstvími a jen jednou prohranou mapou. 

UPDATE #5 (Sobota 14:16): O finalistech je jasno! Ve velmi vyrovnané sérii proti Vikingekrig si místo po boku eSuby vydobyla ostřílená sestava Srdce Nehasnou! Vikingové se ale postarali o skvělou šou a vybojovali si 3. hru, ve které ale naskočil Carzzy na místo Hira a se svou Tristanou dotáhl svůj tým k postupu. 

UPDATE #4 (Pátek 20:39): Zápas dne mezi CZC.eSubou a Srdce nehasnou dopadl lépe pro modrou krev a druhý jmenovaný si tedy zítra bude muset zahrát o odvetu proti Vikingekrig. 

UPDATE #3 (Pátek 17:20): Třetí mač proběhl zcela v režii Srdce nehasnou, kteří zcela jednoznačně rozdrtili Brute. Těžko vyzdvihnout nějakou individualitu, jelikož SN vypadali jednotně a každý hráč svého oponenta přehrál jasným rozdílem. Dominanci hvězdného mixu demonstruje totální destrukce při pokusu o contest barona ze strany Brute.

UPDATE #2 (Pátek 15:00): Ve druhém zápase vikingové vyhráli 2:1 nad Brute.GG a stále tedy živí šanci na postup do finále. Zítra by ale museli vyhrát proti Srdce nehasnou, kteří jdou na řadu v dalším zápase, právě proti Brute. Série byla dlouhou dobu vyrovnaná a v každé hře rozhodly jen miniaturní rozdíly v teamfightech. 

UPDATE #1 (Pátek 11:00): Esubáci zvítězili v prvním zápase hladce nad Vikingekrig Esports. V zápase modrá krev jasně dominovala a obě hry ukončili v rychlém tempu. 

Nejdříve bude hrát každý s každým jednu BO3 sérii. V pátek se tedy odehrají 4 a v sobotu 2 série, ve kterých se rozhodne o dvou postupujících do finálové BO5 – naši historicky vůbec první – a o dvou týmech, které si v neděli zahrají o bronz. Produkci turnaje zaštítí Hitpoint a všechny zápasy tak budete moci sledovat živě na jeho Twitch kanále. Komentovat pak budou Xnapy, Mozilla, Bronko, Roman Dufek a Kangae, takže i tady máme podchycené to nejlepší z nejlepších.

Skupinová fáze
#Název týmuSVP
1. CZC.eSuba6:130
2.  Srdce nehasnou5:321
3.  Vikingekrig Esports3:512
4. Brute.GG1:603
Pátek 8. 11.
CZC.eSuba 2:0 Vikingekrig Esports
Vikingekrig Esports 2:1 Brute.GG
Srdce nehasnou 2:0 Brute.GG
CZC.eSuba 2:1 Srdce nehasnou
Sobota 9. 11.
Srdce nehasnou 2:1 Vikingekrig Esports
CZC.eSuba 2:0 Brute.GG
CZC.eSuba 3:1 Srdce Nehasnou
Neděle 10. 11.
Brute.GG 2:1 Vikingekrig Esports
Gillette League of Legends
Štítky: Gillette, MČR, eSuba