Přejít k hlavnímu obsahu

MČR PUBG 2019: Mistry se stávají eXtatus!

10. 11. 2019 | 14:59 PUBG: Battlegrounds
Pouze nejlepších 16 týmů letošní sezóny si dokázalo zajistit postup na Vodafone Mistrovství České republiky 2019, které je již v plném proudu. Mezi největší favority se řadili Inside Games a eXtatus – prvnímu jmenovanému se tolik nevedlo, ten druhý však po pomalejším startu předvedl parádní sérii a nakonec to dotáhl až k prvenství.
ext
ext
tabulka

UPDATE 16. HRA: Ve velmi napínavém finálovém zápasu nakonec zvládl eXtatus udržet vedení a stávají se tak mistry se sedmibodovým náskokem před Full Focus Fast Win!

UPDATE 15. HRA: Předposlední hru turnaje vyhrála eSuba, díky čemuž srovnala celek Trust Universe a se 124 body se s ním drží na druhém místě. Prvenství si stále drží eXtatus s 137 body.

UPDATE 14. HRA: Výhru s devíti killy si odnáší Online Vision Gaming, druzí skončili hráči eXtatus a navyšují tak svůj náskok na rozdíl osmnácti bodů. Po obědové pauze nás čekají poslední dva Erangely, kde se rozhodne o celkovém vítězi.

UPDATE 13. HRA: Po včerejším neúspěšném začátku eXtatus získává už čtvrtý chicken dinner a první místo celkové tabulky. Poslední tři mapy nás čekají na Erangelu, zvládne si eXtatus udržet první místo i tam?

UPDATE 12. HRA: Na Miramaru svou třetí výhru turnaje získal eXtatus, který se tak posunul na třetí místo tabulky a poslal tak eSubu až na čtvrté místo. Na první příčce se stále drží Full Focus Fast Win.

UPDATE 11. HRA: Na posledním Sanhoku turnaje se tentokrát nejlépe dařilo týmu Cyber Gaming, do čela tabulky se ale díky jedenácti killům posunul celek Full Focus Fast Win. Pokračovat budeme na pouštním Miramaru.

UPDATE 10. HRA: První hrací den je u konce, při poslední hře si svůj zlatý hattrick pojistili hráči Trust Universe a posunuli se tak do vedení tabulky, navíc se slušným náskokem deseti bodů! Zítra začínáme Sanhokem v 10:00, následně dva Miramary a zbývající tři Erangely, kde se rozhodne o mistru České republiky v PUBG. Na hlavní stage se usadí týmy eXtatus a Online Vision Gaming.

UPDATE 9. HRA: Předposlední zápas dnešního dne je za námi, první místo získal tentokrát celek EXORS Gaming. V celkovém vedení jsou týmy Full Focus Fast Win a CZC.eSuba, oba po osmdesáti bodech.

UPDATE 8. HRA: Na Sanhoku se nejvíce dařilo hráčům eXtatusu, kteří si z něj odnesli svou druhou výhru dne. V celkovém vedení je stále CZC.eSuba, v tříbodové ztrátě za ní je eXtatus. Zbytek dnešních zápasů se odehraje mimo hlavní stage, živé vysílání můžete sledovat na Twitch kanále Alzy, výsledky najdete také právě zde. O komentář se postará zkušená dvojice huhy a Pablitos.

UPDATE 7. HRA: Třetí Miramar vyhráli mistři z minulého roku, Gunrunners.AOC. Ve vedení celkové tabulky je eSuba s náskokem čtyř bodů. Osmý zápas nás čeká na Sanhoku.

UPDATE 6. HRA: Dnešní šestou hru se stal již podruhé posledním přeživším tým Trust Universe po neuvěřitelném clutchi 1v2 od Romcekka proti eXtatusu. Díky výhře srovnal body s eSubou a dělí se tak o první místo.

UPDATE 5. HRA: Po menších technických problémech se odehrála první hra na Miramaru, v té se nejlépe dařilo týmu eXtatus, který si po špatném začátku zajistil výhru s jedenácti killy a vyhoupl se tak na šestou příčku celkové tabulky.

UPDATE 4. HRA: Čtvrtou hru na Erangelu přežili poslední hráči týmu eEriness MARVO. Pátá hra se bude hrát na Miramaru, prozatím si první místo dělí CZC.eSuba a Trust Universe.

UPDATE 3. HRA: Třetí hra se nejvíce povedla týmu Cyber Gaming, který si zajistil svůj chicken dinner. Pěkně zahráli i střelci z Full Focus Fast Win, kteří za killy získali 14 důležitých bodů.

UPDATE 2. HRA: Ani na druhém Erangelu se týmu eXtatus vůbec nedařilo a opět berou bez bodu 16. místo. Naopak poslední naživu tentokrát vydrželi střelci týmu Gifted Gaming.

UPDATE 1. HRA: První chicken dinner na Vodafone MČR 2019 si připsal tým Trust.Universe. Jeden znejvětších favoritů turnaje, eXtatus, byl překvapivě vyřazen hned jako první.

Je to již podruhé, co se PlayerUnknown's Battlegrounds na MČR představí, tentokrát se ovšem mimo klasického Erangelu a pouštního Miramaru bude hrát i na malém Sanhoku. Kurzy na Fortuně dávají největší šanci na výhru týmu Inside Games, hlavně kvůli jejich velkým zkušenostem s offline turnaji.  Mistři minulého roku, Gunrunners, si letos zahrajou znovu s jedinou změnou, Madise nahradí jANYY.

Inside Games

PiXeL1K
Odstrelovac
Zampeek
Seniks

NemamVlasy

M1st1ck
StanleyPotato
Trakt0r
Jackuobo

Trust.Universe

FreeKill
Romcekk
arSHO
sundej_boty

Full Focus Fast Win

elwzoy
sT4mZ
Wany
TheCobra

100

CZC.eSuba

spajKK
Nowikk
Washout
oKKo

eXtatus

Hawki
Double
Kejdoran
RedgieBeardo

Gunrunners.AOC

HaziQQ
Crowley
frodbal
jANYY

Vikingekrig Esports

Nibs
mAmelund
aveiRik
Venyfo

Gifted Gaming

Battlestrong
humliK
Libuska
Gargi

REViTAL Gaming

J3rdie
Bloodyjesse
Misten
Cudri_XT

Cyber Gaming

NX
luckyBunny
zderA
smurfpOWAAa

BloodyDevils

Hante
Kojot
SquirtLex
Tixi

eEriness MARVO

LukeeV
Klimson
DarseiD
Madis

Online Vision Gaming

rusye
Crysa
dodiiikkk
Progy

Fury Esport

lukin_kru
Piskot
cr4sh
Dudyss

EXORS Gaming

Shadee
SaiNs
Zmeskyy
Sakrblajs

Rozpis jednotlivých her a map

  • Sobota 9. listopadu:
    10:00: 1. hra (Erangel)
    10:40: 2. hra (Erangel)
    11:20: 3. hra (Erangel)
    12:00: 4. hra (Erangel)
    14:00: 5. hra (Miramar)
    14:40: 6. hra (Miramar)
    15:20: 7. hra (Miramar)
    16:00: 8. hra (Sanhok)
    18:00: 9. hra (Sanhok)
    18:40: 10. hra (Sanhok)
     
  • Neděle 10. listopadu
    10:00: 11. hra (Sanhok)
    10:40: 12. hra (Miramar)
    11:20: 13. hra (Miramar)
    12:00: 14. hra (Erangel)
    13:15: 15. hra (Erangel)
    13:55: 16. hra (Erangel)
mčr lístky

Rozdělení prizepoolu:

  • 1. místo: 40 000 Kč
  • 2. místo: 26 000 Kč
  • 3. místo: 16 000 Kč
  • 4. místo: 12 000 Kč
  • 5. místo: 6 000 Kč

Komentování se ujme zkušená trojice ve složení Marek 'shadye' Hovanec, Přemek 'huhy' Malina a Pavel 'Pablitos' Řehořek, kteří se už osvědčili mimo červnovou PLAYzone Challenge i v průběhu celého roku. Tohle trio doplní Zdeněk Princ, který se ujme moderování celého streamu, jenž poběží na PLAYzone Twitchi.

mčr
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.