Přejít k hlavnímu obsahu

DELL MČR v R6S: Fadee Gaming získávají titul

10. 11. 2019 | 13:20 Rainbow Six: Siege
Vůbec poprvé se letos na MČR bojovalo o titul v Rainbow Six, ve třech dnech se se v akci představily čtyři přední domácí týmy, které si pro věrnou a rostoucí komunitu této hry připravily osm napínavých zápasů v čele s velkolepým BO5 grandfinále.
DELL MČR Rainbow Six
DELL MČR Rainbow Six

UPDATE #5 (Neděle 15:40): Napínavé grandfinále je za námi a známe tak prvního mistra České republiky v Rainbow Six: Siege! Po pětimapovém zápase si titul odnáší Fadee, kteří zopakovali své vítězství ze skupin a nechávají tak Lan Party Hotel na druhém místě.

UPDATE #4 (Sobota 13:40): Fadee zvítězili i potřetí 2:0 a do finále postupují bez ztráty mapy. Před posledním skupinovým zápasem se nám k turnaji vyjádřil Michal "Mishek" Kabele, oblíbený komentátor R6S, Tučňákův kolega.

„Bude opravdu zajímavé jak RIAS, jakožto kapitán, povede svůj tým za úspěchem, protože jejich výkony na předchozích akcích stály za to a bude tak záležet, jak se jim v nové sestavě bude dařit. Cyber Gaming se rozloučil po MSR s darwym, základní krok k úspěchu, done, tak teď už to jen předvést na place. Lan Party se opět připravovali ve svém Gaming Hotelu, dokázali vymyslet něco, čím překvapí svého největšího rivala Fadee Gaming, kterým mají rozhodně, co vracet. Fadee Gaming, ale i podle vypsaných kurzů, je hlavní favorit a od vítěze dvou předchozích lan akcí se nečeká nic jiného. Potvrdí svou roli?! Na to se přijďte podívat do Brna!” 

UPDATE #3 (Pátek 20:19): Fadee Gaming díky další výhře postupuje do velkého finále. Boj o druhé místo ve finále je sice stále otevřený, ale měl by jej získat Cyber Gaming, který musí zítra přehrát Pyctophobii.

UPDATE #2 (Pátek 15:32): Fadee Gaming vítězí dle předpokladů nad Cyber Gaming 2:0. Právě Cyber Gaming si nyní zahraje s Pyctophobií o udržení šance na postup do finále.

UPDATE #1 (Pátek 13:00): Lan Party Hotel zvládl zvítězit 2:1 nad Pyctophobia. I když byl zápas velmi vyrovnaný, v samotném závěru ale Lan Party Hotel skvěle zvládl rozebrat obranu Pyctophobie a získal tak veledůležitou výhru ve skupinové fázi.

Bojovat se bude systémem každý s každým v BO3 sériích, odkud dva nejlepší postoupí do velkého finále. Hlavním favoritem je rozhodně Fadee Gaming, jejichž sestava zvítězila na Mistrovství Slovenska i PLAYzone Challenge. Hlavním konkurentem by měl být Lan Party Hotel, který je dokázal porazit v první kvalifikaci. Ani Cyber Gaming a Pyctophobia se ale nebudou chtít nechat zahanbit a bojovat o bronz si do Brna rozhodně nepřijely.

Skupinová fáze
#Název týmuSVP
1. Fadee Gaming6:030
2. Lan Party Hotel4:321
3. Cyber Gaming2:412
4. Pyctophobia1:603
Pátek 8. 11.
Lan Party Hotel 2:1 Pyctophobia
Fadee Gaming 2:0 Cyber Gaming
Pyctophobia 0:2 Cyber Gaming
Lan Party Hotel 0:2 Fadee Gaming
Sobota 9. 11.
Fadee Gaming 2:0 Pyctophobia
Cyber Gaming 0:2 Lan Party Hotel
Cyber Gaming 2:0 Pyctophobia
Neděle 10. 11.
Fadee Gaming 3:2 Lan Party Hotel
Štítky: MČR, Dell