Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se o víkendu utká o první titul v Rainbow Six?

5. 11. 2019 | 12:15 Rainbow Six: Siege
V neděli 10. listopadu poznáme v Brně na výstavišti prvního českého šampiona v taktické FPS akci Rainbow Six Siege. O titul se ve třech dnech poperou čtyři přední domácí týmy, které si pro věrnou a rostoucí komunitu této hry připraví sedm napínavých zápasů plus velké BO5 grandfinále.
DELL MČR v Rainbow Six Siege
DELL MČR v Rainbow Six Siege

Podpora Rainbow Six Siege byla rozšířena o zařazení do MČR jako poslední ze všech titulů, a to díky podpoře DELL Gaming. První dva kvalifikované týmy jsme poznali o víkendu 19. a 20. října, další dva o týden později. Headlinerem celé soupisky je tým Fadee Gaming, který drží tituly z PLAYzone Challenge a Mistrovství Slovenska, dvou dosud největších akcí roku. Zdatně jim ale mnohdy dokáží sekundovat hráči Lan Party Hotelu, kteří je právě v první kvalifikaci už dokázali porazit. Nebo snad dokáží všechny překvapit zbylí dva účastníci?

Fadee Gaming

Yuki
Assassin
EideTic
HanzT
yaNNNNNgoo

Lan Party Hotel

Mengo
Playback
Shampi
LeveL
Luky

Cyber Gaming

Price
Kapec
Twisten
Groone
smetii

Pyctophobia

Rias
Pjotr
Zeroface
p1nqviN
v3nom

MČR 2019

Celé mistrovství se bude odehrávat na stánku DELL Gaming vždy jeden po druhém, svůj spotlight tak dostane každý rovnoměrně. Bojovat se bude systémem každý s každým v BO3 sériích, odkud dva nejlepší postoupí do velkého finále. To je jako jediné naplánované na neděli, kdy tedy poznáme prvního českého mistra v Rainbow Six Siege. Pro finálový duel bude zařízený stream, ohledně předchozích fází turnaje stále jednáme.

Harmonogram turnaje:

  • Pátek 8. listopadu
    10:00: Lan Party Hotel vs. Pyctophobia
    13:00: Fadee Gaming vs. Cyber Gaming
    16:00: Pyctophobia vs. Cyber Gaming
    19:00: Lan Party Hotel vs. Fadee Gaming
     
  • Sobota 9. listopadu
    10:00: Fadee Gaming vs. Pyctophobia
    13:00: Cyber Gaming vs. Lan Party Hotel
    16:00: BO3 zápas o 3. místo
     
  • Neděle 10. listopadu
    10:00: BO5 grandfinále

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 20 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč

Pokud vám je 18 let a rádi sázíte, tak si Fortuna ve své kurzové nabídce připravila možnost vsadit si na šampiona. Dva největší favorité jsou zcela jednoznační, tak jsme zvědavi, jestli oba naplní své předpoklady.

Fortuna MČR 2019
Štítky: Dell, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.