Přejít k hlavnímu obsahu

MjrDee je zpět! Inside Games nabírají novou soupisku pro Hitpoint Masters

20. 1. 2021 | 11:57 League of Legends
Hitpoint Masters se blíží a nyní oznamuje svou soupisku tým Inside Games. V rámci nové soupisky se představí také support MjrDee, který se dlouhodobě pohyboval v zahraničí, ale nyní se vrací na místo činu.
Inside Games League of Legends
Inside Games League of Legends

Po SINNERS, Vikingekrig a Inaequalis svoji soupisku pro novou sezónu oznamují také Inside Games a soupiska vypadá opravdu zajímavě. Hlavním jménem, který tuto tradiční organizaci posílí je support MjrDee, který se v minulosti představil například v dresu Majestic Lions nebo LanCraft, ale nyní se vrací do Inside Games, kde působil i v průběhu sedmé a osmé sezóny.

V posledních dvou letech si však zahrál v Německu, Řecku a Itálii, ale nikdy z toho postup na European Masters, potažmo první ligy nebyl. Ze sestavy Hitpoint Winter zůstávají střelec Mazurr a také toplaner Emperor, který v minulosti první ligu hrál i za Vikingekrig. Do týmu zamíří také rakouský jungler Pocok, se kterým MjrDee působil v loňském roce v druholigovém německém týmu AeQ. Posledním dílkem skládačky je midlaner Defflok, který se loni představil v dresu eSuba Academy a obsadil druhé místo v Hitpoint Masters.

League of Legends sestava Inside Games:

 Slovensko Viktor "Emperor" Liptai (Top)
 Rakousko Ede "Pocok" Viktor Csernay (Jungle)
 Česká republika Michal "Defflok" Kratochvíla (Mid)
 Slovensko Matúš "MAZURR" Mazur (AD Carry)
 Česká republika Ondřej "MjrDee" Sklenička (Support)

 Česká republika Ondřej "Mitten" Stránský (Trenér)

K nové League of Legends sekci se vyjádřil také majitel Inside Games Vojtěch Klapuch:

Pro nadcházející rok jsme se rozhodli udělat několik změn v přístupu k samotnému League of Legends týmu. Jsme už unaveni z toho, jak hráčská scéna okolo této populární esport hry v Česku a Slovensku nestabilní. Proto jsme při výběru hráčů kladly hlavní důraz na samotné povahy hráčů, jejich cíle a hlavně motivaci.

Myslím, že se nám podařilo sestavit skvělý tým, který si spolu sedl po lidské stránce. Kluci mají stejný cíl jako my a to bojovat o první příčky v letošních splitech Hitpoint Masters a podívat se tak na EU Masters. Držím jim palce, jelikož do přípravy dávají vše a věřím, že svými výkony vynesou naše barvy vzhůru a budou dělat radost všem našim fanouškům.