Přejít k hlavnímu obsahu

MMAsters E-League: Datum super-finále se posouvá na 27. února

10. 2. 2021 | 16:53 Všechny hry
Současná situace zamávala nejen se světem sportu a esportu. Své o tom ví i kombinace obou odvětví, MMAsters E-League. Ta nyní oznamuje datum posunutého SUPER-FINÁLE do kterého se probojovalo skrz kvalifikace 8 nejlepších hráčů!
MMAsters E-League
MMAsters E-League
Zdroj: grafika pořadatele

MMAsters E-League je první českou ligou ve hře UFC 4 za přítomnosti hvězd z reálného MMA světa, Davida Dvořáka a Patrika Kincla. Z kvalifikací postoupilo 8 nejlepších hráčů a tato osmička míří do superfinále, ve kterém budou mít možnost setkat se s reálnými hvězdami MMA naživo. Vítěz této osmičky bude mít dokonce možnost si proti nim zahrát.

Momentálně se nacházíme ve fázi, kdy už se čeká na samotné superfinále. Také kvůli vládním opatřením proti covidu-19 dosud nebylo možné tuto akci uspořádat, v budoucnu to ale vypadá nadějně a tak s radostí oznamujeme nové datum, superfinále se tedy bude konat 27. února ve studiu, odkud se vrchol turnaje bude také streamovat na sociálních sítích MMAsters League a TV Tipsport. Komentovat budou již zmíněné MMA hvězdy, tedy David Dvořák a Patrik Kincl, kteří jsou mimochodem ostřílení komentátoři reálných MMA eventů. Superfinále samozřejmě proběhne za dodržení přísných hygienických podmínek a v souladu s aktuálním nařízením vlády.

Krátce o Patrikovi a Davidovi
Patrik Kincl je již dlouhodobě jeden z nejlepších českých zápasníků a velký milovník her. Dřív hrával Counter-Strike, momentálně hraje CoD: Warzone a také rád zahraje na PlayStationu. Byl to právě Patrik, kdo přišel s nápadem tohoto turnaje a těší se tak, že původně měl v plánu přijet na E-Ligu až z Polska, den poté co měl ostře sledovaný zápas v nejprestižnější evropské organizaci KSW.

David Dvořák jako první Čech vyhrál debutový zápas v nejprestižnější organizaci UFC a v září si na konto připsal další vítězství. Borec s přezdívkou „Undertaker“ drží unikátní patnáctizápasovou sérii výher, naposledy poznal v kleci přemožitele v květnu roku 2012! Podobně jako Patrik je ostříleným hráčem a třeba se dočkáme i jeho postavy ve hře UFC, jako se to nedávno povedlo prvnímu Čechovi Jiřímu Procházkovi.

Jak je vidět, vítěz osmičky v superfinále to nebude mít proti těmto dvěma vůbec jednoduché. O zábavu bude ale zcela jistě postaráno.

Výsledky všech předchozích kol

Kompletní informace o pravidlech soutěže a také o zajímavých cenách, které mimo hraní proti hvězdám v této E-lize mohou hráči vyhrát, najdete přímo na stránce turnaje