Přejít k hlavnímu obsahu

N47 se rozcházejí se svou úspěšnou PUBG sekci

6. 1. 2020 | 21:07 PUBG: Battlegrounds
Organizace N47 nabrala loni v létě pod svá křídla tým Zoekt een Naam, který platil za jeden z dlouhodobě nejlepších mimo nejvyšší Tier. Jeho potenciál ukázal i poslední split PUBG Europe League, ale ten byl současně i jediným, za který hráči ZEN v barvách N47 nastoupili.
N47
N47

Norská organizace se s podporou PUBG loučí po méně než půl roce, její sekce ale zanechala opravdu dobrý dojem. I když už hráči měli opravdu minimální šanci na postup na Global Championship, výkony a konečné šesté místo v PEL byly opravdu sympatické. Tato liga ale končí a s ním i podpora PUBG této organizace.

Hráči na týmovém Twitteru oznámili návrat k názvu Zoekt een Naam, podle struktury příspěvku se ale dá odhadovat, že v nové sezóně nebudou bez zaštítění. Možností z řad organizací je spousta a mezi těmi, které z PUBG utíkají, bude super vidět, že se někdo nebojí zůstat a držet scénu, co to do poslední chvíle jen půjde.

N47 se vracejí do ZEN v tomto složení:

 Norsko Levi 'ivel' Haakenstad Sørensen
 Finsko Valtteri 'Vazku' Jussila
 Finsko Paavo 'Pag3' Voutilainen
 Velká Británie Luke 'TeaBone' Crafer

Štítky: N47, Zoekt een Naam
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.