Přejít k hlavnímu obsahu

Start naší Fortnite turnajové série je na programu dnes večer!

14. 12. 2020 | 12:58 Fortnite
Fortnite není nikdy dost! Poslední turnaje v oblíbené battle royale hře jsme uspořádali na přelomu srpna a září, takže nastal ke konci roku ten správný čas vás, hráče, ještě jednou obdarovat. Ve spolupráci se společností Trust vám tedy přinášíme tři otevřené turnaje, které po vánočních svátcích vyvrcholí velkým finále o finanční odměny a ceny partnera.
Fortnite
Fortnite

Pro prosincovou turnajovou sérii jsme se po dřívějších zkušenostech opět rozhodli pro formát trojic. Trust Fortnite odstartuje prvním kvalifikačním turnajem 14. prosince a následovat bude dvojí náloží krátce po sobě, když 18. a 21. prosince proběhnou druhá a třetí kvalifikace. Hrát se vždy bude od devatenácté hodiny.

V každém jednotlivém turnaji budou všichni účastníci rozděleni do několika lobby, jejichž výsledky se budou sčítat. Dle celkové tabulky každé kvalifikace takto poznáme vždy desítku postupujících. Nejlepších třicet trojic se proti sobě postaví v neděli 27. prosince, kdy od 19:00 proběhne finále o 4 500 Kč a 9x mikrofon Trust Madell.

Přijďte si s námi zpříjemnit závěr roku a užít si kopec nefalšované turnajové srandy. Registrovat se můžete níže.

Harmonogram turnajové série:
Pondělí 14. prosince 19:00Trust Fortnite – 1. kvalifikace
Pátek 18. prosince 19:00Trust Fortnite – 2. kvalifikace
Pondělí 21. prosince 19:00Trust Fortnite – 3. kvalifikace
Neděle 27. prosince 19:00Trust Fortnite – finále
Štítky: Trust
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.