Přejít k hlavnímu obsahu

Nedělní odpoledne přinese hvězdami nabité finále Samsung turnajové série

1. 5. 2020 | 21:04 Hearthstone
Kdo se stane vítězem v současnosti probíhající Samsung turnajové série v Hearthstone? To zjistíme již tuto neděli odpoledne, kdy se odehraje další měsíční finále!
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Poslední tři čtvrtky, které zde u nás na PLAYzone již klasicky znamenají pravidelný Hearthstone NightCup, se nesly ve znamení Samsung turnajová série. V ní opět zkoušely své štěstí desítky různých hráčů, ať už nováčků nebo ostřílených matadorů domácí scény. A co bylo cílem všech těchto karbaníků? Vyhrát nějaké ty MČR body, které pro nás u NightCupů hrají roli nejen při celkové klasifikaci, ale také při rozhodování o tom, kdo se podívá na finále celé série.

Prize pool finálového turnaje:

  • 1. místo: 100 bodů + 2 000 Kč
  • 2. místo: 70 bodů + 1 000 Kč
  • 3. místo: 45 bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 40 bodů)
  • 4. místo: 35 bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 40 bodů)
  • 5. - 8. místo: 20 bodů

Tam dostává pozvání vždy osm hráčů s nejvíce body z uplynulých třech NightCupů, kteří si to pak rozdají v Single Elimination pavouku o další porci bodů a finanční odměny. Nejinak tomu bude i tentokrát, finálový turnaj za již skoro uplynulou sérii se odehraje v neděli od 18:30. Speciální to ale tentokrát trochu bude a to už i díky seznamu účastníků. Na něm figurují takové hvězdy, jako jsou třeba Faeli, ecoo, Pardub nebo Valdaboy, najít zelenáče je osmičce účastníků prostě nemožné. To ale není vše, ještě zajímavější může být pro vás diváky fakt, že celý turnaj budeme vysílat živě z našeho studia, odkud ho komentářem doprovodí dvojice Pandapple & RybkaPipka. Uvidíme se v neděli v podvečer u nás na Twitch kanále!

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend