Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Kde ve Weeping Woods poletují kroužky?

1. 8. 2020 | 17:04 Fortnite
Pokud se vám z jakéhokoliv důvodu nedaří najít všechny kroužky ve Weeping Woods, můžete se podívat na námi připravený návod, který vám pomůže je snadno posbírat.
kroužky
kroužky

Je 7. týden a hráči dostali za úkol splnit nový soubor úkolů. Zatím stále nejsou nové Aquaman výzvy, ale měly by se objevit příští týden. Severně od Craggy Cliffs se se snižující hladinou vody objevila loď starověkých astronautů. Datamineři už nám dopředu naznačili, že stejně jako Aquaman výzvy, budeme dostávat i výzvy týkající se astronautů, a měli pravdu.  

atronaut

Kde a jak kroužky najít?

Všechny kroužky jsou poměrně blízko sebe. Nachází se na vrcholcích stromů, takže když na jednom stromě přistanete, měli byste dohlédnout na kroužek druhý. Pokud se k nim budete chtít dostat, budete potřebovat dostatek materiálu, což by díky okolnímu lesu nemělo být těžké. V následujících obrázcích jdoucích po sobě jsme vám označili jejich přesnou lokaci. Jestli půjdete přesně tak, jako je označeno na následujících obrázcích, nebudete mít nikterak velký problém kroužky najít. Když si k tomu v hlavě uděláte pomyslnou čáru, tak zjistíte, že se v podstatě jedná o půlkruh, kterého se stačí držet.  

první
druhý
třetí
čtvrtý
poslední

Pro splnění je nutné sebrat všech 5 kroužků. Jako odměnu dostanete 35 000 XP bodů, které vám pomohou být zase o krok blíž ke splnění Battle Passu.