Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Nejúspěšnější slovenský hráč GuardiaN spouští eshop s esportovými předměty

30. 6. 2020 | 17:40 Counter-Strike 2
Trojnásobný major finalista, druhý nejlepší hráč roku 2015 a zakladatel FACEIT CZ/SK Pro League, to je GuardiaN, který 1. července rozjíždí nový internetový obchod s názvem GetGear. Ten bude nabízet vše, co ke gamingu potřebujete, od příslušenství až po merch esportových týmů.
GuardiaN – GetGear
GuardiaN – GetGear

Představovat Ladislava "GuardiaN" Kovácse na PLAYzone.cz nemusíme. Na naší scéně snad každý slyšel o legendárním sniperovi, který je aktuálně pod smlouvou z Natus Vincere, i když sedí pouze na lavičce. Osmadvacetiletý hráč se nejvíce proslavil právě v týmu, jehož barvy hájil od konce roku 2013 skoro pět let. V každém jednom z těchto roků se mu podařilo dostat se do nejlepších dvaceti hráčů světa podle HLTV.org. Výsledky ale začaly být poněkud nestálé a GuardiaN pocítil, že potřebuje změnu. Angažmá si našel v hvězdné sestavě organizace FaZe Clan, ani ta ale slovenské legendě nepřinesla nejvytouženější úspěch, titul z Majoru.

GetGear

Slovenská osobnost nyní aktivně nepůsobí v žádném týmu, kariéru ale ještě ani zdaleka nekončí. Kromě samotného hraní ale rozhodně nezahálí, protože už tuto středu 1. července spouští esport eshop GetGear. Těšit se můžete na široký sortiment zboží, od příslušenství až po merch. Ten můžete ale získat i zdarma – na sociálních sítích GetGear totiž právě teď probíhá giveaway o tři podepsaná trička GuardiaN Collectors Edition.

Zatím nevíme, jestli se bude obchod založený profesionálním hráčem nějak odlišovat od ostatních, podobně zaměřených obchodů, rozhodně ale bude stát za vyzkoušení! Eshop se spouští 1. července.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The GetGear Quality Control Team hard at work🕵🏻‍♀️🕵🏻 #qualitycontrol

Příspěvek sdílený GetGear (@getgearsk),

Štítky: GuardiaN, getgear