Přejít k hlavnímu obsahu

Nejvzácnější Fortnite skiny v historii hry

1. 8. 2020 | 07:00 Fortnite
Když zapnete Fortnite a začnete hrát, je pro vás důležité dosáhnout vysněného Victory Royale. Co je ale ještě důležitější, je u toho dobře vypadat. Každý den můžeme v herním obchodě najít líbivé skiny, které si můžeme koupit za tzv. V-Bucks a zkrášlit tak naši postavu. Pokud by se ve Fortnite ale objevila módní soutěž, vše by se točilo okolo rarit. Dnes se tak podíváme na zoubek těm nejvzácnějším skinům.
Fortnite
Fortnite

Black Knight

Tento skin jste mohli získat na konci Battle Passu v Season 2. Black Knight se stal legendou hlavně proto, že byl dostupný ve chvíli, kdy Fortnite nebyl ještě tak populární, jako dnes. Navíc jste se hře museli opravdu hodně věnovat, abyste dosáhli stého tieru, nutného pro jeho získání.

Black Knight

Galaxy

Skin Galaxy je vzhled na postavu, který byl součástí spolupráce s velkou firmou, konkrétně s výrobcem elektroniky SAMSUNG. Skin jste mohli získat pouze po zakoupení telefonu Galaxy Note 9 nebo tabletu Galaxy Tab S4. Tato akce skončila v březnu 2019.

Galaxy

Honor Guard

Honor Guard byl dalším výsledkem spolupráce herních vývojářů s výrobcem telefonů, tentokrát se společností Honor. Stejně jako předchozí Galaxy, i Honor Guard se dá získat pouze při zakoupení telefonu, v tomto případě modelu Honor View 20. Tato akce navíc není dostupná v Severní Americe. 

Honor Guard

The Reaper

Podobizna Johna Wicka je po grafické stránce opravdu unikát. Mohli jste jej získat při dosažení 100. úrovně v Battle Passu v Season 3.

The Reaper

Double Helix

Jedním z nejvzácnějších je skin Double Helix. Vlastníkem postavy jste se mohli stát pouze v říjnu 2018 při koupi Fortnite Nintendo Switch balíčku. Na Double Helixe je opravdu těžké, spíše téměř nemožné narazit. Sběratelé ale nemusí být zklamaní. Skin se dá sehnat za několik stovek eur.

Double Helix

Blue Team Leader

Tato dvojice postavy a padáku byla dostupná v roce 2018. Byla součástí krátkodobého PlayStation balíčku, určená exkluzivně uživatelům služby Playstation Plus. Skin již není dostupný. 

Blue Team Leader

Recon Expert

Jedním z vůbec prvních skinů je Recon Expert, který se objevil v 1. sezóně. Vzácný je v dnešní době proto, že ve Fortnite obchodě není dostupný od 12. listopadu 2017.

Recon Expert

Renegade Raider

Další prvosezónní skin. Renegade Raidera jsme mohli získat po dosáhnutí levelu 20 v Battle Passu. Postava již nikdy nebude dostupná v herním obchodě.

Renegade Raider

Royale Bomber

V létě 2018 se objevil tento pohledný ďábel, jako součást spolupráce s PlayStation 4. Stejně, jako ostatní, tento skin není nadále dostupný. Ale sběratelé si mohou u vybraných prodejců pořídit účet, na kterém se postava nachází. Jedinou překážkou je jejich obrovská cena.

Royale Bomber
PLAYzone Challenge 2020
Štítky: skiny, Battle pass,