Přejít k hlavnímu obsahu

Německou sestavu G2 Esports opouští tři hráči

10. 1. 2020 | 18:31 PUBG: Battlegrounds
Dnešní den sice patří oznámení kvalifikací na PGS Berlin, těch se už ale nezúčastní G2 Esports, minimálně ne tak, jak je známe. Tři hráči této německé sestavy totiž oznámili svůj odchod.
G2 Esports
G2 Esports

G2 Esports v loňském roce patřili mezi velké stálice evropské scény. Po pátém, čtvrtém a sedmém místu v ligovém dění si vysloužili nejen účast na mezinárodním GLL Grand Slamu, odkud brali páté místo, ale také na samotném světovém šampionátu. To už ale s týmem nehráli UdyrMayFire a Caint, kteří byli v průběhu srpna vyměněni. Na PGC bohužel přišel velký kolaps a absolutní spodek tabulky všech účastníků. Pro německou sestavu je tohle nešťastné umístění v G2 konečná, hned tři hráči se totiž s týmem ke dnešnímu dni loučí.

Svůj konec v sestavě i slavné organizaci postupně oznámilo trio Braexco, ChrizZ a nELLOZ. V sestavě tedy zůstává pouze Yannis a náhradník Caint. G2 Esports popřáli na Twitteru všem hráčům hodně štěstí do budoucna, nicméně ke své vlastní budoucnosti a letošní podpoře PUBG zatím nepadlo ani slovo. Nezbývá tedy než doufat, že nad kompetitivní PUBG scénou s upraveným ekosystémem takový gigant nadobro nezlomí hůl.

Štítky: G2 Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.